Teemojen sanamuodon muuttaminen

Voit mukauttaa verkkokauppaa muuttamalla teemasi oletustekstiä Shopify Adminissa. Voit esimerkiksi vaihtaa Ostoskori-sanan Ostoskassi-sanaksi tai Loppuunmyyty-tekstin Ei saatavilla -tekstiksi.

Teemasisältöeditorin yleiskatsaus

Teemasisältöeditorin avulla voit muuttaa verkkokaupassasi oletuskielellä näytettävää sanamuotoa.

Jos haluat hallinnoida teeman sisältöä muilla kielillä, päivitä käännökset Translate & Adapt ‑sovelluksella tai käyttämällä CSV-tiedostoja tai yhteensopivaa kolmannen osapuolen sovellusta.

Teeman oletussanamuodon muuttaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.

2. Napsauta ... sen teeman vieressä, jota haluat muokata.

3. Valitse pudotusvalikosta Muokkaa teeman oletussisältöä.

4. Napsauta välilehteä tai luokkaa, joka sisältää muutettavan tekstin, tai etsi Suodata tuotteita -hakupalkin avulla lauseita tai sanoja, joita haluat muuttaa.

5. Näytä piilotetut välilehdet tai luokat napsauttamalla oikealla ....

6. Muokkaa tekstiä.

7. Klikkaa Tallenna.

Teemasisältöluokat

Teemasisältöeditorissa on seuraavat luokat:

Välilehden sisällön kuvaus kielieditoria varten
Luokka Oikeuksien kuvaus
Yleistä Yleinen teksti ja viestit, kuten lomakkeiden lähetykset, sosiaalisen median linkit ja vaihtoehtoinen teksti sekä Shopifyn teknologialla -teksti.
Uutiskirje Uutiskirjeen tilaajille näkyvä sisältö ja viestit.
Esteettömyys Sisältöön pääsyyn liittyvät viestit, kuten virheet, päivitys ja arvostelut.
Blogit Kaikki elementit, jotka liittyvät blogiartikkelien lukemiseen, julkaisemiseen ja kommentointiin.
Perehdytys Kaikki oletusarvoiset, mallin avulla tehdyt tuote- ja kokoelmaotsikot.
Tuotteet Viestit, jotka liittyvät tuotteiden, tuotteiden saatavuuden, noudon ja tuotteisiin liittyvän median näyttämiseen.
Mallit Yhteydenottolomakkeen kentät, hakutulosten viestit ja perushakuehdot.
Lokalisointi Maa/alue ja kielisisältö.
lahjakortit Sanamuoto, joka liittyy lahjakorttien myöntämiseen, käyttöön ja hallintaan.
Vastaanottaja Lahjojen lähettämiseen liittyvät viestit ja tarrat.
Kohdat Ylä- tai alatunnisteessa näkyvä sisältö, kuten navigointi ja ostoskoriin liittyvä sanamuoto.
Kassa ja järjestelmä Kaikki kassalla näkyvä sisältö sekä järjestelmän otsikot, virheet ja ilmoitukset.
Tilit (uudet) Asiakastileihin (uudet) liittyvät viestit ja tarrat, kuten navigointi ja rakenne, profiili, tilaustiedot ja tila sekä lähetys ja toimitus.
Tilit (perinteiset) Asiakastileihin (perinteiset) liittyvät viestit ja tarrat, kuten kirjautuminen, tilaukset ja salasanan palautus.

Shop Pay -kassan oletussanamuodon päivittäminen

Joitakin teemasisältöeditorin Kassa ja järjestelmä ‑luokassa tekemiäsi muutoksia sovelletaan myös Shop Pay ‑kassaan.

Jotta Shop Pay ‑tavaramerkin käyttöä koskevien ohjeiden vaatimukset täyttyvät, tiettyjä Shop Pay ‑kassan kieltä koskevia osia ei voi mukauttaa eikä niitä päivitetä, kun käytät teemasisältöeditoria. Shop Pay -maksuerien ja Shop Cashin sanamuotoa ei voi mukauttaa.

Shop Pay -kassan tuetut kielimukautukset

Kassa ja järjestelmä -luokan seuraavien osioiden kaikkia kenttiä sovelletaan Shop Pay -kassaan, kun sitä on mukautettu:

• Kassavaiheen maan vaihtaminen
  • Kassavaiheen kontekstuaalinen saatavuus
  • Kassavaiheen paikallinen nouto
  • Kassavaiheen markkinointi
  • Kassan tilausyhteenveto
  • Kassavaiheen noutopiste
  • Kassavaihe oston jälkeen
  • Kassavaiheen toimitusvirheet
  • Kassavaiheen kaupan käytännöt
  • Kassavaiheen varasto
  • Kassavaiheen tilaukset
  • Kassavaiheen rajoitus
  • Maksuvaiheen tipit

Seuraavissa osioissa on muutamia kenttiä, joita sovelletaan Shop Pay -kassaan, kun taas muita kenttiä ei tueta:

• Kassavaiheen toimitusvaihtoehdot
  • Kassan kenttävirheet
  • Kassavaihe yleisesti
  • Kassavaiheen toimitus

Shop Pay -kassan mukautukset, joita ei tueta

Kassa ja järjestelmä -luokan seuraavien osioiden kenttiä ei sovelleta Shop Pay -kassaan, kun sitä on mukautettu:

• Kassavaiheen vaihtoehtoinen maksutapa
  • Kassavaiheen laskutus
  • Kassavaiheen yhteyshenkilö
  • Kassavaiheen asiakastili
  • Kassavaiheen virhesivun pääte
  • Kassavaiheen osoitteeton sijainti
  • Kassavaiheen ilmoitusbanneri
  • Kassavaiheen tilausvirheet
  • Kassavaiheen maksu
  • Kassavaiheen maksuvirheet
  • Kassavaiheen maksuportaali
  • Kassavaiheen käsittely
  • Kassavaiheen tarkistus
  • Kassavaiheen istuntovirheet
  • Kassavaiheen lompakot