Sosiaalisen median kuvan valitseminen

Kun jaat verkkokaupan linkin sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Pinterestissa, voit näyttää julkaisussa pikkukuvan:

Esimerkki Facebook-julkaisusta, jossa näkyy liitteenä oleva kuva

Esittelykuvien näyttäminen

Kaikissa Shopifyn ilmaisissa teemoissa sivun esittelykuva näytetään, kun julkaiset verkkokaupan linkin sosiaalisessa mediassa. Jos esimerkiksi julkaiset tuotesivun linkin, julkaisussa näytetään tuotteen esittelykuva.

Useiden sivujen linkeillä ei ole esittelykuvia. Näitä ovat esimerkiksi kotisivu tai "Tietoja meistä" -sivu. Näissä tapauksissa näytetään aina sama sosiaalisessa mediassa jaettava kuva.

Sosiaalisessa mediassa jaettavan kuvan määrittäminen

Voit valita kuvan, jota käytät jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Vaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset -välilehteä.

3. Valitse Sosiaalinen media.

4. Valitse Sosiaalisessa mediassa jaettava kuva -kohdassa kuva, jonka haluat näyttää sosiaalisessa mediassa.

5. Valitse Tallenna.

Kuvien päivittäminen

Shopifyn ilmaisissa teemoissa käytetään Open Graph -tunnisteita, jotka antavat sosiaalisen median alustoille tietoa sivustostasi. Open Graph -tunnisteita käyttävät Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest ja muut palvelut.

Facebookin hallinnoimia Open Graph -tietoja tallennetaan useita päiviä ennen päivitysten tarkistamista. Jos muutat sosiaalisen median kuvaa, päivitä sivujen linkkejä varten tallennetut tiedot Facebook Sharing Debugger -työkalun avulla.