Uutiskirjetilauksen lisääminen

Kun lisäät verkkokauppaan uutiskirjeen tilaustoiminnon, voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita, joita voit käyttää sähköpostilla toteutettavissa markkinointikampanjoissa. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Voit lähettää mainosviestejä Shopify-sovelluksen avulla. Yleensä sähköpostimarkkinoinnin sovellukset synkronoivat Shopify-asiakastietoja kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelun kanssa. Voit etsiä Shopify App Storesta sovelluksia, jotka liittyvät sähköpostimarkkinointiin. Kun olet valinnut sovelluksen, noudata sovelluksen ohjeita siitä, miten voit lähettää uutiskirjeitä sähköpostiosoitteisiin, jotka olet kerännyt uutiskirjetilauksen kautta.

Vinkki: voit luoda sähköpostikampanjan myös Shopify Email -palvelun avulla.

Sähköpostimarkkinointikampanjan määrittäminen Shopify-sovelluksella

Voit määrittää sähköpostilla toteutettavan markkinointikampanjan.

Vaiheet:

1. Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa.

2. Asenna sähköpostimarkkinointisovellus Shopify App Storesta.

3. Noudata sähköpostimarkkinointisovelluksen ohjeita, jotta se synkronoi niiden asiakkaiden luettelon tiedot, jotka lisäävät sähköpostiosoitteensa uutiskirjeen tilausosioon. Jos teemassa ei ole sähköpostin tilauslomaketta, käytä sähköpostimarkkinointisovellusta, jolla voit lisätä kauppaan lomakkeen.

4. Luo ja lähetä uutiskirjeitä asiakkaillesi sähköpostimainontasovelluksen avulla.

Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa

Kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa on uutiskirjeen tilaus -osa, jonka voit lisätä etusivulle. Jos teemassa ei ole uutiskirjeen tilauslomaketta, voit lisätä lomakkeen sähköpostimarkkinointisovelluksen avulla. Lue lisää muista tavoista kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita.