Uutiskirjeen tilauksen lisääminen

Kun lisäät verkkokauppaan uutiskirjeen tilaustoiminnon, voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita, joita voit käyttää sähköpostilla toteutettavissa markkinointikampanjoissa. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Uutiskirjeen tilauslomake verkkokaupassa

Vaikka et voi lähettää asiakkaille sähköpostia Shopify-hallinnan kautta, voit lähettää mainosviestejä Shopify-sovelluksen avulla. Yleensä sähköpostimarkkinoinnin sovellukset synkronoivat Shopify-asiakastietoja kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelun kanssa. Voit etsiä Shopify App Storesta sovelluksia, jotka liittyvät sähköpostimarkkinointiin. Kun olet valinnut sovelluksen, voit lähettää uutiskirjeitä sähköpostiosoitteisiin, jotka olet kerännyt uutiskirjeen tilauksen kautta, noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Määritä sähköpostilla toteutettava markkinointikampanja

Voit määrittää sähköpostilla toteutettavan markkinointikampanjan.

Vaiheet:

1. Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa. Uutiskirjeen tilaustoiminnon avulla voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita ja tallentaa ne Hyväksyy markkinoinnin -välilehdelle hallinnan Asiakkaat-sivulla.

2. Asenna sähköpostimarkkinointisovellus Shopify App Storesta.

3. Noudata sähköpostimarkkinointisovelluksen ohjeita, jotta se synkronoi niiden asiakkaiden luettelon tiedot, jotka lisäävät sähköpostiosoitteensa uutiskirjeen tilausosioon. Jos teemassa ei ole sähköpostin tilauslomaketta, käytä sähköpostimarkkinointisovellusta, jolla voit lisätä kauppaan lomakkeen.

4. Luo ja lähetä uutiskirjeitä asiakkaillesi sähköpostimainontasovelluksen avulla.

Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa

Kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa on uutiskirjeen tilaus -osa, jonka voit lisätä kotisivulle. Jos teemassa ei ole uutiskirjeen tilauslomaketta, voit lisätä lomakkeen sähköpostimarkkinointisovelluksen avulla.

Vaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Napauta Lisää osa.

4. Valitse Myynninedistäminen-kohdassa Uutiskirje > Lisää.

5. Jos haluat näyttää uutiskirjeosassa ylätunnistetekstin, valitse Näytä ylätunniste.

6. Kirjoita ylätunnisteen teksti Ylätunniste-kenttään. Voit esimerkiksi kirjoittaa "Tilaa uutiskirjeemme".

7. Valitse Tallenna.