Teemojen lataaminen

Voit ladata teeman tietokoneelle, jos haluat tehdä seuraavaa:

• Tee teemaan muutoksia käyttämällä tietokoneella olevaa muokkausohjelmaa.
  • Luo varmuuskopio teemasta.
  • Tallenna teema myöhempää käyttöä varten, jos olet saavuttanut 20 teeman rajan.

Vaiheet:

1. Valitse ladattava teema valitsemalla Toiminnot > Lataa teematiedosto.

Teema lähetetään .zip-tiedostona sähköpostiin, joka on liitetty henkilöstötiliin.

Kun olet ladannut teeman, voit poistaa sen Shopify-hallinnasta. Jos haluat lisätä saman teeman myöhemmin uudelleen, voit lähettää sen.