Teemojen päivittäminen

Teemojen suunnittelijat julkaisevat välillä uusia, päivitettyjä versioita teemoista, jotka ne ovat julkaisseet Theme Store -kaupassa. Nämä päivitetyt versiot sisältävät yleensä virheenkorjauksia ja uusia ominaisuuksia.

Jos sinä tai asennettu sovellus ei ole tehnyt koodimuutoksia teemaasi, ja teemapäivitys ei tuo uusia asetuksia, se päivitetään automaattisesti. Tämä johtuu siitä, että automaattiset päivitykset poistavat mukautetut koodimuutokset. Jos haluat päivittää teeman, mutta olet muokannut koodia tai asentanut sovelluksen, joka on muuttanut koodia, sinun on lisättävä teeman päivitetty versio manuaalisesti verkkokauppaan.

Uusimmat versiot kaikista teemoista ovat saatavilla Theme Store -kaupassa. Jos olet ostanut maksullisen teeman Theme Store -kaupasta, voit lisätä päivitetyn version ilmaiseksi. Jos olet ostanut maksullisen teeman kolmannen osapuolen teeman suunnittelijalta, ota yhteyttä suunnittelijaan päivityksiä varten.

Lisää verkkokauppaan päivitetty versio teemasta

Kun lisäät teeman päivitetyn version manuaalisesti, verkkokauppaan lisätään toinen versio teemasta. Uusi versio on oletustilassa, eikä mitään mukautuksia ole käytössä. Päivitys ei vaikuta vanhempaan versioon, ja sen koodi sisältää edelleen kaikki mukautukset.

Vaiheet:

1. Luo varmuuskopio nykyisestä teemasta.

2. Vieraile Shopify Theme Store -kaupassa ja kirjaudu sisään. Maksullisia teemoja varten on tärkeää, että kirjaudut tilille, jota käytit teeman ostamiseksi. Näin varmistat, että sinua ei pyydetä ostamaan teemaa uudelleen.

3. Etsi teema yläpalkin hakukentän avulla.

4. klikkaa teemaa hakutulossivulla.

5. Valitse Lisää uusin teeman versio tai Lisää teema.

Kun olet lisännyt päivitetyn teeman

Kun olet lisännyt teeman päivitetyn version verkkokauppaan, voit tehdä seuraavaa: