Verkkokaupan salasanasuojaus

Voit rajoittaa asiakkaiden pääsyä verkkokauppaan ottamalla käyttöön salasanasivun. Salasanasivu on aloitussivu, joka lisää verkkokauppaasi salasanasuojauksen. Voit luoda salasanan ja antaa sen vain niille asiakkaille, joiden haluat käyvän kaupassasi.

Salasanasivu

Lisää verkkokauppaan salasanasuojaus

Voit lisätä verkkokauppaan salasanasuojauksen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan ja valitse Ota salasana käyttöön.

3. Kirjoita Salasana-kohtaan salasana, jonka annat niille asiakkaille, joiden haluat käyvän verkkokaupassa. Älä käytä samaa salasanaa, jota käytät kirjautuaksesi hallintaan.

4. Kirjoita Viesti vierailijoille -kohtaan viesti, jonka haluat näyttää salasanasivulla. Jos et halua näyttää viestiä, jätä tämä kenttä tyhjäksi.

5. Valitse Tallenna.

Poista salasanasuojaus verkkokaupasta

Jos poistat salasanasuojauksen, kuka tahansa voi vierailla verkkokaupassa.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan.

3. Poista valinta Ota salasana käyttöön.

4. Valitse Tallenna.

Muokkaa salasanasivun asetuksia

Voit muokata salasanasivulla näkyvää sisältöä, kuten tekstiä, värejä ja typografiaa.

Vaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Salasanasivu. Jos valikossa ei ole Salasanasivu-vaihtoehtoa, sinun täytyy lisätä salasanasuojaus verkkokauppaan.

3. Voit muokata salasanasivun osia seuraavasti:

1. Napauta Osat.
    2. Napauta osaa, jota haluat muokata. Useimmissa teemoissa on ylätunniste-, sisältö- ja alatunnisteosat.
    3. Tee muutoksia osan asetuksiin.
    4. Valitse Tallenna.
  4. Voit muokata salasanasivun teeman asetuksia seuraavasti:

1. Napauta Teeman asetukset.
    2. Napauta asetusten luokkaa, jota haluat muokata. Useimmissa teemoissa on väri-, typografia-, sosiaalinen media- ja favicon-asetukset.
    3. Tee muutoksia teeman asetuksiin.
    4. Valitse Tallenna.

Piilota alatunniste salasanasivulla

Voit piilottaa alatunnisteosan salasanasivulla.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>footer { display: none; }</style>

Voit liittää tämän koodin olemassa olevan sisällön ylä- tai alapuolelle.

1. Valitse Tallenna.

Piilota kaupan nimi salasanasivulla

Voit piilottaa kaupan nimen salasanasivulla.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>h1 { display: none; }</style>

Voit liittää tämän koodin olemassa olevan sisällön ylä- tai alapuolelle.

1. Valitse Tallenna.

Muokkaa salasanasivun koodimalleja

Jos haluat tehdä mukautuksia, joita ei ole saatavilla teeman asetuksissa, voit muokata salasanasivun teeman koodia.

Vaiheet:

1. Napauta Templates-hakemistossa password.liquid.

2. Mallissa password.liquid näet Liquid-tagit, jotka sisältävät salasanasivun muodostavat osat. Teemasi saattaa sisältää seuraavat Liquid-tagit:

Liquid {% section 'password-header' %} Liquid {% section 'password-content' %} Liquid {% section 'password-footer' %}

3. Voit muuttaa minkä tahansa yllä olevan osan sisältöä napauttamalla Sections-hakemistossa jotain seuraavista tiedostoista:

- password-header.liquid - password-content.liquid - password-footer.liquid

1. Muokkaa koodia tarpeidesi mukaan.

2. Valitse Tallenna.

Tiedosto password.liquid hakemistossa Templates on sisällytetty teemaan Liquid-tagilla {{ content_for_layout }}, joka löytyy salasanasivun asettelutiedostosta. Jos haluat tehdä muutoksia salasanasivun asettelutiedostoon, napauta tiedostonimeä password.liquid hakemistossa Layout.

Lisätietoja password.liquid-mallista on kohdassa password.liquid.