Brooklyn-teeman asetukset

Teeman asetuksilla hallitaan verkkokaupan fontteja, värejä ja sosiaalisen median linkkejä. Teeman asetuksilla voit myös mukauttaa kassan ulkoasua.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Napauta Brooklyn-kohdan vieressä Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Värit.

4. Napauta jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön:

Teemaeditorin värivalitsin

- Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. - Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, napauta Ei mitään.

1. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Napauta Brooklyn-kohdan vieressä Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta:

Fontinvalitsimen

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Napauta sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, napauta Normaali. Napauta seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja napauta sen jälkeen Valitse-painiketta:

Fontinvalitsimessa valittavana olevat fontin korostukset

8. Napauta Tallenna.

Ostoskorisivu

Voit muokata ostoskorisivua. Valitse asetusten avulla, mitä tyyliä ostoskorissa käytetään, ja anna asiakkaille mahdollisuus lisätä huomautus tilaukseensa. Ostoskorin huomautusten avulla asiakkaat voivat antaa erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua tai toimittamista varten:

Ostoskorisivulla näkyvä tekstikenttä, jonka nimi on

Kun asiakas kirjoittaa huomautuksen, se tulee näkyviin Shopify-hallinnassa tilauksen Huomautukset-osassa.

Mukauta ostoskorisivua

1. Napauta Brooklyn-kohdan vieressä Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Ostoskorisivu.

4. Määritä ostoskorin tyyppi: - Sivu - Ostoskori on erillinen sivu, mikä tarkoittaa, että asiakkaat poistuvat tuotesivulta, kun he lisäävät tuotteen ostoskoriin

• Laatikko - Ostoskori avautuu sivun oikealle puolelle, mikä tarkoittaa, että asiakkaat pysyvät tuotesivulla, kun he lisäävät tuotteen ostoskoriin
  5. Valinnainen: Valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön, jotta asiakkaat voivat lisätä tilaukseensa huomautuksen.

6. Valitse Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Mukauta sosiaalisen median asetuksia

1. Napauta Brooklyn-kohdan vieressä Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Valitse Sosiaalinen media.

4. Valinnainen: Lähetä sosiaalisen median jakamiskuva:

1. Napauta Valitse kuva.
    2. Lähetä kuva tietokoneelta tai valitse Ilmaiset kuvat, jos haluat käyttää ilmaista kuvaa Burst-kuva-arkistosta.
    3. Valitse kuva.
    4. Valitse Tallenna.
  5. Valinnainen: Lisää sosiaalisen median tilien linkkejä, jotka näkyvät alatunnisteessa. Syötä tilien linkit asianmukaisiin kenttiin. Varmista, että käytät täydellisiä linkkejä, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify. Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Valinnainen: Lisää tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista: - Jaa Facebookiin

• Twiittaa Twitterissä
    • Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)
  7. Valitse Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Napauta Brooklyn-kohdan vieressä Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Favicon-kuvaketta.

4. Lisää favicon-kuvake:

1. Napauta Valitse kuva.
    2. Lähetä kuva tietokoneestasi tai napauta ilmaisia kuvia, jos haluat käyttää Burst-kokoelmassa olevaa kuvaa.
    3. Valitse kuva.
    4. Napauta Tallenna.
  5. Lisää favicon-kuvaan vaihtoehtoinen teksti:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunaan kuvan lyhyt kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  6. Napauta Tallenna.