Vinkkejä Brooklyn-teemaa varten

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Brooklyn-teeman verkkokauppaasi varten.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla. Lisätietoja on kohdassa Verkkokaupan pudotusvalikkojen määrittäminen.

Verkkokaupan päävalikko. Hiiri on viety

Päävalikosta tulee sivupalkkivalikko

Jos päävalikko vie paljon tilaa, valikko konvertoidaan sivupalkkivalikoksi, joka avautuu napauttamalla ylätunniste-osassa olevaa painiketta:

Sivupalkkivalikko verkkokaupan vasemmalla puolella. Päävalikkolinkit, kuten

Voit estää sivupalkkityylin käytön päävalikossa noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Lisää päävalikkoon enintään neljä tai viisi linkkiä.
  • Käytä päävalikon linkeissä kapeaa fonttia. Voit muuttaa korostustekstin fonttia typografia-asetuksissa.
  • Luo valikkokohtia, joissa on rajallinen määrä merkkejä. Voit esimerkiksi korvata ilmaisun "Usein kysytyt kysymykset" lyhenteellä "UKK" tai käyttää ilmaisun "Ota meihin yhteyttä" sijaan ilmaisua "Yhteystiedot".

Kuviin liittyviä vihjeitä

Parhaat tuotekuvat Brooklyn-teemaa varten

• Koska korkearesoluutioiset kuvat näyttävät viimeistellyiltä ja ammattimaisilta, tuotekuvien koon olisi hyvä olla vähintään 1024 x 1024 pikseliä. Tuotekuvien paras muoto on neliö.

• Ihannetapauksessa kuvissa on tasainen taustaväri. Tasainen väri tarkoittaa yhtenäistä väriä, jossa ei ole varjostusta tai korostusta. Kaikissa kuvissa olisi hyvä olla sama taustaväri.

• Voit poistaa kehyksen tuotekuvien ympäriltä määrittämällä Tuotteen tausta -värin läpinäkyväksi väriasetuksissa:

Kaksi tuoteluetteloa näytetään valkoisella taustalla. Myös verkkokaupan tausta on valkoinen, eikä tuotekuvien ympärillä ole kehyksiä.

Paras koko diaesityksen kuville

Molemmat Brooklyn-demokaupassa näkyvät kuvadiat ovat kooltaan 1200 x 800 pikseliä. Kaikkien kuvadiojen olisi hyvä olla samankokoisia.

Kuvan rajaus pienillä näytöillä

Pienissä laitteissa kuvadiat täyttävät näytön yläreunasta alareunaan. Diojen kokoa muutetaan niin, että niiden korkeus on sama kuin laitteen näytön korkeus. Jotta näyttö voidaan täyttää ilman, että kuvat vääristyvät, dioja rajataan vasemmalta ja oikealta.

Suurilla näytöillä kuvadiojen kokoa muutetaan niin, että niiden leveys vastaa selainikkunan leveyttä. Jotta näyttö voidaan täyttää ilman, että kuvat vääristyvät, dioja rajataan alhaalta.

Seuraavassa esimerkissä on tietokone- ja mobiiliversiot samasta verkkokaupasta:

Diaesityksen tietokoneversiossa kuvan leveys on suurempi kuin sen pituus. Mobiiliversiossa kuvan korkeus on sama, mutta kuvan molempia kokoja on rajattu niin, että kuva mahtuu kapealle näytölle.

Näytä reunasta reunaan -kuva kokoelmasta

Jos haluat näyttää reunasta reunaan -kuvan, kokoelmassa on oltava esittelykuva.

Katso Brooklyn-demokaupasta, miltä reunasta reunaan -kokoelmakuva näyttää. Yläosassa näkyvän kokoelmakuvan koko on 1405 x 800 pikseliä.

Diaesityksen tietokoneversiossa kuvan leveys on suurempi kuin sen pituus.

Mobiiliversiossa kuvan korkeus on sama, mutta kuvan molempia kokoja on rajattu niin, että ne mahtuvat kapealle näytölle.

Määritä kuva blogijulkaisuille

Blogiartikkelin ensimmäistä kuvaa käytetään blogisivun esittelykuvana. Lisätietoja siitä, miten voit lisätä kuvan blogijulkaisuun, on kohdassa Blogijulkaisujen kirjoittaminen.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Lisää tuotteisiin alennusmyyntitunnuksia

Voit lisätä tuotteeseen alennusmyyntitunnuksen asettamalla vertailuhinnan, joka on tavallista hintaa suurempi. Tunnus näkyy kyseisen tuotteen kuvan päällä kokoelmasivuilla.

Määritä, mitkä tuotteet näyttävät suuremmilta kokoelmasivuilla

Jos määrität kokoelmasivut näyttämään tuotteita kollaasityylillä, jotkin tuotteet näkyvät suurina kuvina ja toiset puolestaan pieninä kuvina. Kuvien koko perustuu tuotteiden järjestykseen kokoelmassa. Voit muuttaa tuotteiden järjestystä hallinnan Kokoelma-sivulla. Valitse muokattava kokoelma ja valitse sitten Tuotteet-kohdan Järjestä-pudotusvalikosta vaihtoehto Manuaalisesti. Seuraavaksi vedä ja pudota tuotteet siihen järjestykseen, jossa haluat niiden näkyvän verkkokaupassa.

Kokoelmat-sivu Shopify-hallinnassa.

Jokaisessa kuuden tuotteen ryhmässä ensimmäisen tuotteen ja kuudennen tuotteen kuva on suuri. Esimerkiksi kokoelman ensimmäisen, kuudennen, seitsemännen, 12., 13. ja 18. tuotteen kuva on suuri:

Kokoelmasivu, joka näyttää tuotteet kollaasityylillä. Tuotteiden päällä olevat numerot kuvaavat, miten tuotteiden järjestys liittyy kuvan kokoon.

Jos haluat näyttää kaikki tuotekuvat ruudukkomuodossa saman kokoisina, määritä kokoelmat näyttämään tuotteet ruudukkotyylillä.

Vieritysanimaatio versiota valittaessa

Jos tuotesivulla oleva tuotekuvaus on riittävän lyhyt niin, että se mahtuu näytölle ilman vierittämistä, näet vieritysanimaation, kun valitset version, jossa on kuva. Jos kuvaus on liian pitkä mahtumaan näytölle ilman vierittämistä alaspäin, yläkuvan tilalla on version kuva, eikä vieritysanimaatiota käytetä.

Jos haluat näyttää vieritysanimaation, varmista, että tuotekuvaukset ovat lyhyitä.