Minimal

Minimal on asettelultaan leveä responsiivinen teema, joka näyttää hyvältä millä tahansa laitteella. Se sisältää runsaasti ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle täydellisen joustavuuden: voit mukauttaa kauppaa asettelun lisäasetuksilla, tuotenäkymillä, kokoelmanäkymillä, navigointityyleillä ja typografiaan liittyvillä valinnoilla.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Minimal-teemaa

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Teemaeditorin muokkaustyökalurivi, joka näyttää osiot ja teemojen asetukset

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Osiot ovat muokattavia sisällön lohkoja, jotka määrittävät verkkokaupassasi olevien sivujen ulkoasun.

• Koti-osioissa on ominaisuuksia, kuten diaesitys ja rekisteröinti uutiskirjeen vastaanottoa varten, joita voit lisätä, järjestää uudelleen tai poistaa. Kotisivullasi voi olla enintään 25 osiota.

• Jokaisella sivutyypillä on omat osionsa. Esimerkiksi tuotesivu-osiossa määritetään kunkin verkkokaupan tuotesivun asettelu.

• Sivun osiot ovat aina tietyissä paikoissa verkkokaupassa. Voit muokata niitä, mutta et voi järjestää niitä uudelleen tai poistaa niitä.

• Jokainen teema sisältää kiinteät osiot, kuten otsikko ja alatunniste, jotka näkyvät verkkokaupan jokaisella sivulla.

Voit oppia -teeman ainutlaatuisesta osioista ja siitä, miten voit mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin.

Minimal sisältää seuraavat staattiset osat:

• Ylätunniste

• Alatunniste
  • Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Kokoelmaluettelosivu
  • Blogi
  • Artikkeli
  • Ostoskorisivu

Dynaamiset osat

Voit muokata kotisivusi ulkoasua lisäämällä, järjestämällä uudelleen ja poistamalla dynaamisia osia. Jokaisessa teemassa on ainutlaatuinen valikoima valittavissa olevia dynaamisia osia.

Minimal sisältää seuraavat muuttuvat osat:

• Blogijulkaisut

• Kokoelmaluettelo
  • Esittelyssä oleva kokoelma
  • Galleria
  • Kuva tekstillä
  • Diaesitys
  • Esittelyssä oleva tuote
  • Uutiskirje
  • Kartta
  • Rich text
  • Video
  • Mukautettu HTML

Ylätunniste

Voit lisätä kaupan ylätunnisteeseen yksilöllisen logokuvan. Paras tiedostomuoto on .png-tiedosto läpinäkyvällä taustalla. Logokuvien koon olisi hyvä olla 450 x 200 pikseliä. Voit muuttaa logokuvan kokoa muuttamalla leveyttä.

Minimal-teemassa voit myös laatia asiakkaille viestin, joka näkyy kaupan sivun yläosassa:

Viestisi on täysin yksilöllinen, ja siihen voi sisältyä yhteystietoja, tietoja kaupan tapahtumista tai alennusmyynneistä tai kaupan iskulause tai brändilupaus.

Voit mukauttaa ylätunniste-osaa seuraavasti:

1. Napauta Osat.

2. Napauta Ylätunniste.

3. Napauta Logo-kohdassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.

1. Kirjoita logon leveys Yksilöllisen logon leveys (pikseleinä) -kenttään.

2. Valitse Päävalikko-kohdan Valikko-luettelosta navigointivalikko, jonka haluat näyttää kaupan ylätunnisteessa.

3. Jos haluat näyttää navigointivalikon kaupan logon alapuolella, valitse Keskitä päävalikko logon alle.

4. Jos haluat tasata kaupan logon sivun vasemmalle puolelle, valitse Tasaa logo vasemmalle.

5. Jos haluat näyttää kapean viivan ylätunnisteen alla, valitse Näytä jakajaviivat ylätunnisteessa.

6. Kirjoita Yläpalkki-osassa yksilöllinen viesti Yläpalkin teksti -kenttään.

7. Jos haluat näyttää ylätunnisteessa hakupalkin, valitse Näytä hakupalkki.

8. Valitse Tallenna.

Alatunniste

Alatunniste-osassa voit muokata sisältöä, joka näkyy kaupan jokaisen sivun alaosassa. Voit lisätä alatunnisteeseen seuraavat ominaisuudet:

• maksukuvakkeet
  • sosiaalisen median kuvakkeet
  • uutiskirjeen tilaus
  • yksilöllinen teksti
  • linkki uusimpaan blogijulkaisuun
  • valikko

Verkkosivun alatunniste, joka näyttää valikon, uutiskirjeen tilauksen, tekijänoikeustekstin ja maksukuvakkeet.

Voit mukauttaa alatunniste-osaa seuraavasti:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Valitse Alatunniste.

4. Lisää alatunnisteeseen maksukuvakkeita, kuten Mastercard tai PayPal, valitsemalla Maksukuvakkeet.

5. Sisältö-kohdassa voit lisätä alatunnisteeseen enintään kuusi sisältölohkoa:

- Lisää sisältölohko napauttamalla Lisää sisältö. Valitse lohkon tyyppi seuraavista vaihtoehdoista: - Valikko - Sosiaalisen median kuvakkeet - Uutiskirjeen tilaus - Viimeisin blogijulkaisu - Teksti

- Voit siirtää sisältölohkoa napauttamalla ⁞⁞-kuvaketta ja vetämällä lohkon toiseen paikkaan. - Voit poistaa sisältölohkon napauttamalla lohkoa ja napauttamalla sitten Poista sisältö.
- Voit mukauttaa sisältölohkoa napauttamalla lohkoa ja muokkaamalla asetuksia.

1. Valitse Tallenna.

Tuotesivut

Tuotesivut-osassa voit lisätä tai poistaa seuraavia elementtejä:

• Tuotemerkki tai myyjä
  • Määrän valitsin
  • Kuvan lähennys ja loitonnus
  • Tuotekuvauksessa olevat välilehdet
  • Sosiaalisen median jakamiskuvakkeet
  • Vastaavat tuotteet
  • Dynaaminen kassapainike

Voit myös määrittää pikkukuvien sijainnin ja valita version valitsimen, Lisää ostoskoriin -painikkeen ja dynaamisen kassapainikkeen koon.

Voit muokata tuotesivujen asetuksia seuraavasti:

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Napauta Osat.

3. Napauta Tuotesivut.

4. Voit näyttää tuotemerkin tai myyjän valitsemalla Näytä tuotteen myyjä. Jotta tuotemerkki tai myyjä voidaan näyttää, sinun on lisättävä tuotteelle myyjä.

5. Voit näyttää määrän valitsimen valitsemalla Näytä määrän valitsin.

6. Voit valita kuvan lähennyksen ja loitonnuksen tyypin valitsemalla Lähennyksen ja loitonnuksen tyyppi -luettelosta Lightbox, Lähennä tai Ei lähennystä ja loitonnusta.

7. Voit määrittää tuotteen pikkukuvien sijainnin valitsemalla Tuotteen pikkukuvan sijainti -pudotusvalikosta Oikealla pääkuvasta tai Pääkuvan alla.

8. Voit käyttää tuotekuvauksessa välilehtiä seuraavasti:

1. Valitse Näytä välilehti tuotekuvauksen vieressä. Tämä näyttää tuotekuvauksen yhdellä välilehdellä, ja lisäsisältö, kuten kokotaulukko tai palautuskäytäntö, näytetään toisella välilehdellä.
    2. Napauta Välilehden sisältö -kohdassa Valitse sivu ja valitse sivu, jonka sisältöä haluat näyttää toisella välilehdellä.
  9. Voit näyttää sosiaalisen median jakamiskuvakkeet valitsemalla Ota tuotteen jakaminen käyttöön.

10. Voit näyttää valikoituja vastaavia tuotteita sivun alaosassa seuraavasti:

1. Valitse Ota vastaavat tuotteet käyttöön.
    2. Jos haluat näyttää vastaavien tuotteiden tuotemerkin tai myyjän, valitse Näytä myyjä.
    3. Jos haluat näyttää alennusmyyntikuvakkeen vastaaville tuotteille, jotka ovat alennuksessa, valitse Näytä pyöreä alennusmyynti-kuvake.
    4. Jos haluat näyttää loppuunmyyty-kuvakkeen vastaaville tuotteille, jotka on myyty loppuun, valitse Näytä pyöreä loppuunmyyty-kuvake.
    5. Jos haluat keskittää vastaavien tuotteiden otsikkotekstin, valitse Keskitä teksti tuotekuvien alle.

Kokoelma, johon tuote kuuluu, määrittää näytettävät vastaavat tuotteet. Jos haluat näyttää vastaavia tuotteita, sinun täytyy luoda kokoelma tuotteelle tai lisätä tuote olemassa olevaan kokoelmaan. Jos tuote ei kuulu kokoelmaan, vastaavia tuotteita ei näytetä.

11. Voit näyttää dynaamisen kassapainikkeen valitsemalla Näytä dynaaminen kassapainike.

12. Jos haluat määrittää version valitsimen, Lisää ostoskoriin -painikkeen ja dynaamisen kassanvalintapainikkeen koon, valitse koko Version valitsimen ja painikkeiden koko -pudotusvalikosta.

13. Valitse Tallenna.

Kokoelman sivut

Minimal-teema sisältää seuraavat asetukset, joiden avulla voit mukauttaa tapaa, jolla tuotteet näytetään kokoelmasivuilla:

• näytä tai piilota alennusmyynti-kuvake, loppuunmyyty-kuvake ja tuotteen myyjän nimi

• anna asiakkaiden valita lajitteluasetuksia ja suodattaa kokoelmia tuotetunnisteilla

• valitse, onko jokaisen tuotekuvan alla oleva teksti keskitetty vai tasattu vasemmalle.

Voit määrittää, miten kokoelmat näytetään:

1. Siirry kokoelmasivulle teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Kokoelmasivut-osaa.

4. Voit näyttää tuotteen myyjän tai tuotenimen valitsemalla Näytä tuotteen myyjä.

5. Voit näyttää alennusmyynti-kuvakkeen valitsemalla Näytä tuotteen pyöreä alennusmyynti-kuvake.

6. Voit näyttää loppuunmyyty-kuvakkeen valitsemalla Näytä tuotteen pyöreä loppuunmyyty-kuvake.

7. Jos haluat antaa asiakkaille mahdollisuuden valita kokoelman tuotteiden lajittelujärjestyksen, valitse Ota kokoelman lajittelu käyttöön.

8. Jos haluat antaa asiakkaille mahdollisuuden suodattaa näytettäviä tuloksia tuotetunnisteella, valitse Ota suodatus tuotetunnisteella käyttöön.

9. Voit näyttää tekstiä suoraan tuotekuvan alla valitsemalla Keskitä teksti tuotekuvien alle.

10. Valitse Tallenna.

Blogi

Jos julkaiset useiden kirjoittajien blogijulkaisuja, haluat ehkä näyttää automaattisesti kunkin blogijulkaisun kirjoittajan nimen.

Voit näyttää blogijulkaisun kirjoittajan seuraavasti:

1. Siirry blogisivulle teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Blogi-osaa.

4. Valitse Näytä blogijulkaisun kirjoittaja.

5. Valitse Tallenna.

Ostoskorisivu

Minimal-teemassa voit antaa asiakkaille mahdollisuuden kirjoittaa tilaukseensa ohjeita. Tätä varten sinun täytyy ottaa tilauksen huomautukset käyttöön ostoskorisivulla.

Voit ottaa tilauksen huomautukset käyttöön seuraavasti:

1. Siirry teemaeditorissa ostoskorisivulle lisäämällä tuote ostoskoriin.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Ostoskorisivu-osaa.

4. Valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön.

5. Valitse Tallenna.

Esittelyssä oleva kokoelma

Voit esitellä tiettyä kokoelmaa kotisivulla. Kokoelmien esittelyn avulla voit edistää myyntiä ja mainostaa uusia kokoelmia.

Voit esitellä kokoelmaa kotisivulla seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Napauta Esittelyssä oleva kokoelma -osaa.

3. Jos haluat muuttaa kokoelman yläpuolella esitettävää tekstiä, kirjoita haluamasi teksti Otsikko-kenttään.

4. Valitse Kokoelma-luettelosta kokoelma, jota haluat esitellä. Jos haluat lisätä kokoelman, napauta Lisää kokoelma -linkkiä, joka avaa Luo kokoelma -sivun uudella välilehdellä.

5. Valitse Tuotteet riviä kohti -luettelosta tuotemäärä, joka näytetään kullakin rivillä.

6. Valitse Rivit-luettelosta näytettävien tuoterivien määrä.

7. Jos haluat näyttää myyjän tai tuotemerkin jokaisen tuotekuvan alapuolella, valitse Näytä tuotteen myyjä.

8. Jos haluat näyttää pyöreän kuvakkeen alennuksessa olevien tuotteiden kohdalla, valitse Näytä tuotteen pyöreä alennusmyynti-kuvake.

9. Jos haluat näyttää pyöreän kuvakkeen loppuunmyytyjen tuotteiden kohdalla, valitse Näytä tuotteen pyöreä loppuunmyyty-kuvake.

10. Jos haluat keskittää tuotetekstin, valitse Keskitä teksti tuotekuvien alle.

11. Valitse Tallenna.

Diaesitys

Voit luoda kotisivulle diaesityksen, joka sisältää enintään kuusi vaihtuvaa kuvaa.

Diaesityksen kuvien suositeltu koko on 1280 x 460 pikseliä.

Diaesitys-osa sisältää seuraavat asetukset:

• Dian korkeus - Määritä diaesityksen korkeus. Valitse Mukauta ensimmäiseen kuvadian korkeuteen, jos haluat, että diaesityksen korkeus sovitetaan ensimmäisen kuvan korkeuteen.
  • Vaihda dia automaattisesti - Määritä diaesitykselle automaattinen toisto.
  • Dian vaihtoväli - Valitse, kuinka usein diat vaihtuvat.
  • Vaihtoefekti - Valitse, haluatko kuvien vaihtuvan liukumalla vai häivytyksellä.
  • Tekstin koko - Määritä diaesityksen tekstin koko.
  • Kuva - Lisää diaesitykseen kuvadia.
  • Kuvan sijainti - Valitse kuvan tärkein alue, johon diaesityksessä keskitytään.
  • Peittokuvan läpikuultavuus - Määritä peittokuvan peittävyys. Peittokuva saa kuvat näyttämään tummemmilta ja voi helpottaa diaesityksen tekstin lukemista.
  • Tekstin väri - Määritä diaesityksen tekstin väri.
  • Tekstin tasaus - Tasaa teksti suhteessa dioihin.
  • Otsikko - Lisää diaan otsikko.
  • Painikkeen teksti - Lisää diaan painike, jossa on tekstiä.
  • Painikkeen linkki - Linkitä painike verkkokaupan toiseen osaan.

Lisää kotisivulle diaesitys:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Diaesitys.

3. Mukauta diaesitystä asetusten avulla.

4. Valitse Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Valitse Lisää osa > Uutiskirje.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään uutiskirjeen tilauksen otsikko. Oletusotsikko on "Tilaa uutiskirje".

5. Kirjoita uutiskirjeen tilauksen alaotsikko Alateksti-kenttään. Oletusteksti on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi."

6. Määritä uutiskirjeen tilaus -osan taustaväri napauttamalla Taustaväri-väriruutua ja valitsemalla väri.

7. Valitse Tallenna.

Video

Voit lisätä kotisivulle YouTube- tai Vimeo-videon. Videot voivat houkutella asiakkaita ja herättää kiinnostusta yritykseesi.

Voit lisätä kotisivulle videon seuraavasti:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Valitse Lisää osa > Video.

4. Syötä videon otsikko Otsikko-kenttään.

5. Syötä videon jakamislinkki Videon linkki -kenttään.

YouTuben jakamislinkki näyttää tältä: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Lisätietoja YouTube-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä YouTube-ohjeartikkelissa.

Vimeo-jakamislinkki näyttää tältä: https://vimeo.com/281332510. Lisätietoja Vimeo-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä Vimeo-ohjekeskuksen artikkelissa.

6. Valitse Tallenna.

Mukautettu HTML

Mukautettu HTML -osiossa voit luoda HTML-koodin mukautetun sisällön liittämiseksi kotisivullesi. HTML-koodilla voit esimerkiksi muotoilla tekstilohkoja, luoda taulukoita tai upottaa sisältöä kolmannen osapuolen verkkosivustosta.

Lisää mukautettu HTML-koodi kotisivullesi seuraavasti:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osiot.

3. Napauta Lisää osio.

4. Valitse Laajennettu ulkoasu -kohdassa Mukautettu HTML > Lisää.

5. Napauta Mukautettu HTML ja kirjoita HTML-koodi, jonka haluat lisätä kotisivullesi.

6. Napauta Tallenna.

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Minimal sisältää seuraavat teema-asetukset:

• Asettelu
  • Värit
  • Typografia
  • Sosiaalinen media
  • Favicon
  • Maksu kassalle

Asettelu

Minimal-teemassa voit muuttaa kaupan enimmäisleveyttä 1030 pikselistä 1340 pikselin leveään asetteluun. Leveämmässä asettelussa voit paitsi näyttää kuvat suurempina, myös venyttää tekstiä.

Käytä leveämpää asettelua, jos haluat korostaa tekstin sijaan grafiikkaa.

Voit muuttaa asetteluleveyttä seuraavasti:

1. Napauta Teeman asetukset -välilehteä.

2. Napauta Asettelu.

3. Valitse Ota leveä asettelu käyttöön.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Napauta **-kohdan vieressä **Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Värit.

4. Napauta jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön:

Teemaeditorin värivalitsin

- Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. - Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, napauta Ei mitään.

1. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Napauta **-kohdan vieressä **Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta:

Fontinvalitsimen

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Napauta sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, napauta Normaali. Napauta seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja napauta sen jälkeen Valitse-painiketta:

Fontinvalitsimessa valittavana olevat fontin korostukset

8. Napauta Tallenna.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Voit lähettää favicon-kuvakkeen seuraavasti:

1. Napauta Teeman asetukset -välilehteä.

2. Napauta Favicon.

3. Napauta Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.

1. Valitse Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Etsi Minimal ja napauta Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Valitse Sosiaalinen media.

4. Jos haluat lähettää sosiaalisen median jakamiskuvan, valitse Sosiaalisen median jakamiskuva -kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakamisasetukset-kohdassa haluamasi tai kaikki valintaruudut.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookiin - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Voit muuttaa jakamispainikkeiden tyyliä valitsemalla Painikkeen tyyli -valikosta Koko tuotemerkki tai Vain logo.

2. Valitse Tallenna.

Maksu kassalle

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassatoimintoa. Napauta tästä saadaksesi lisätietoja kaupan kassasivusta.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Tuotekuvien optimaalinen koko

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Minimal-teemassa viimeistellyiltä ja ammattimaisemmilta, joten suosittelemme, että pyrit käyttämään vähintään 1024 x 1024 pikselin kuvia. Kuvien koko voi olla jopa 2048 x 2048 pikseliä.

Erittäin suuret kuvat ovat erityisen tärkeitä, jos haluat käyttää lähennystoimintoa. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön napauttamalla Osat-välilehteä ja määrittämällä Tuotesivut-osassa Kuvan lähennyksen ja loitonnuksen tyyppi -asetukseksi Lähennä.

Kun tuotekuvat näytetään vierekkäin kokoelmasivuilla, ne saattavat olla erikokoisia. Jotta kuvat näkyisivät samankokoisina, sinun on käytettävä samaa leveys-korkeussuhdetta kaikissa lähetettävissä kuvissa, joista tulee tuotteiden esittelykuvia.

Jos tuotesivulla oleva tuotteen pääkuva näyttää liian pieneltä, vaikka olet yrittänyt ladata korkean resoluution kuvia, siirry Teeman asetukset -välilehdelle ja poista Ota leveä asettelu käyttöön -valintaruudun valinta Asettelu-osassa.

Jos tämä ei auta, siirry Tuotesivut-osaan Osat-välilehdellä ja määritä Tuotteen pikkukuvan sijainti -asetukseksi Oikealla pääkuvasta.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten se onnistuu.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Lisää tuotteisiin Alennusmyynti-tunnus

Aseta "Vertailuhinta", joka on suurempi kuin tuoteversioiden hinta. Jos tuote on asetettu alennusmyyntiin oikein, tunnus näkyy automaattisesti tuotekuvan päällä kokoelmasivuilla.

Jos näin ei ole, varmista, että alennusmyynti-tunnus on otettu käyttöön, siirtymällä Osat-välilehdelle ja tarkistamalla asia Kokoelmasivu-osasta.

Lisää Loppuunmyyty-peittokuva loppuunmyytyihin tuotteisiin

Siirry Osat-välilehdelle ja valitse Näytä tuotteen pyöreä loppuunmyyty-kuvake -valintaruutu, joka löytyy Kokoelmasivut-osasta.

Kotisivua koskevat vihjeet

Ota leveämpi asettelu käyttöön

Siirry Teeman asetukset -välilehdelle ja valitse Ota leveä asettelu käyttöön -valintaruutu Asettelu-osassa.

Tallenna muutokset.