Tilin turvallisuus

Tietokoneen tai mobiililaitteen yhdistäminen verkkoon sisältää riskin. Yrityksesi koosta riippumatta rikolliset voivat ottaa kohteekseen sinut ja tietosi.

Tietojen kalastelun ja puhelin- tai viestihuijausten tavoitteena on saada tietojasi ja kirjautumistunnuksiasi.Tämäntyyppiset hyökkäykset voivat näyttää siltä, että ne tulevat laillisesta ja luotettavasta lähteestä.Ole varovainen, kun klikkaat epäilyttäviä linkkejä, lataat sähköpostien, tekstiviestien tai verkkosivujen liitetiedostoja tai annat arkaluonteisia tietoja puhelimitse.Shopify-tuki pyytää lähettämään arkaluonteisia asiakirjojen vain suojatulla lataussivulla, jonka osoite alkaa joko app.shopify.com tai .shopify.com.

Tilin turvallisuuden optimoimiseksi kaupan omistaja ei saa jakaa kirjautumistunnuksiaan kenellekään edes henkilöstössään. Kaupan omistajan tunnukset on pidettävä aina turvassa ja luottamuksellisina. Tämä on käyttäjän velvollisuus, joka on mainittu käyttöehtojen osiossa 1.5.. Jokaisella kauppaan pääsevällä käyttäjällä on oltava yksilöllinen henkilöstötili, jolla on määrätyt käyttöoikeudet.

Jos epäilet, että joku on käyttänyt tiliäsi ilman lupaasi, suojaa tietosi välittömästi.

Turvallisuusominaisuudet, kuten kaksivaiheinen valtuutus, lisäävät ylimääräisen suojaustason, jotta luvattoman henkilön on vaikeampaa käyttää tiliäsi. Tämä ylimääräinen suojaustaso voi vähentää tietovuotoihin ja taloudellisiin tappioihin mahdollisesti johtavien tilin kaappausten todennäköisyyttä.