Kaksivaiheinen todennus todennussovelluksen avulla

Jos haluat ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön todennussovelluksella, kyseinen sovellus on ensin asennettava mobiililaitteeseen. Suositeltavia mobiililaitteita ovat seuraavat:

• älypuhelimet
  • muut mobiililaitteet, jotka käyttävät iOS-, Android- tai Windows-käyttöjärjestelmää

Ennen kuin aloitat

Asenna todennussovellus mobiililaitteeseen. Sovellus pystyy skannaamaan QR-koodeja ja noutamaan käyttäjälle todennustietoja. Suositellut todennussovellukset sisältävät seuraavaa:

Kun asennat todennussovelluksen, varmista, että noudatat sen ohjeita huolellisesti. Shopify-tuki ei voi auttaa näiden kolmansien osapuolten sovellusten asentamisessa mobiililaitteisiisi. Kun sovellus on ladattu ja asetettu, voit aktivoida ominaisuuden Shopifyssa.

Aktivoi valtuutussovellus Shopifyssa

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osion toimintoa Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön.

4. Valitse Todennussovellus ja napsauta sitten kohtaa Seuraava.

5. Konfiguroi todennussovellus tekemällä jompikumpi seuraavista:

- Voit käyttää annettua QR-koodia napauttamalla Skannaa viivakoodi ja kohdistamalla kameran tietokoneen näytöllä näkyvään QR-koodiin. - Käytä manuaalista syöttöä napauttamalla kohtaa Syötä toimitettu avain ja syötä Shopify-tilisi sähköpostiosoite. Syötä sitten tietokoneesi näytön salainen avain avaimen vieressä olevaan ruutuun ja napauta kohtaa Lisää.

1. Syötä salasana.

2. Syötä todennussovelluksen tuottama kuusinumeroinen koodi ja napsauta sitten kohtaa Ota käyttöön.

3. Tallenna palautuskoodit niitä tilanteita varten, jolloin et enää pääse mobiililaitteeseesi. Varmista, että ne säilyvät turvallisessa paikassa offline-tilassa niin, että ne ovat saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, pöytätietokoneelta ja painetusta asiakirjasta.

Kun nyt yrität kirjautua sisään, tarvitset mobiililaitteen kaksivaiheista todennusta varten.