Varalla olevan tavan lisääminen

Käytettyäsi kaksivaiheista todennusta ensisijaisena tapana, voit asettaa yhden tai useamman vaihtoehtoisen todennuksen varatodennustavaksi. Tästä on hyötyä, kun ensisijainen todennustapa ei ole käytettävissä.

Toimi näin:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osion vaihtoehtoa Lisää varmuuskopiomenetelmä

4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

5. Klikkaa Seuraava.

6. Aseta kaksivaiheinen varatodennus valitsemasi tavan mukaisesti.

7. Valinnainen: aseta toinen varatodennustapa tätä menetelmää käyttäen.

8. Tallenna palautuskoodit niitä tilanteita varten, jolloin et enää pääse mobiililaitteeseesi. Varmista, että ne säilyvät turvallisessa paikassa offline-tilassa niin, että ne ovat saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, pöytätietokoneelta ja painetusta asiakirjasta.

Kun kirjaudut seuraavan kerran Shopify-ylläpitäjäpaneeliin, voit valita, mitä todennustapaa käytetään.