Varalla olevan tavan lisääminen

Käytettyäsi kaksivaiheista tunnistautumista ensisijaisena tapana, voit asettaa yhden tai useamman vaihtoehtoisen todennuksen varatodennustavaksi. Tästä on hyötyä, kun ensisijainen todennustapa ei ole käytettävissä.

Sisäänrakennetut todennukset ja jotkin suojausavaimet voivat lisäksi olla käytettävissä vain tietyllä laitteella, jolla määrität kaksivaiheisen tunnistautumisen. Jos aiot kirjautua sisään useilla laitteilla, varmista, että määrität varmuudeksi suojausavaimen tai sisäänrakennetun todennuksen lisäksi vaihtoehtoisia todennustapoja. Tällä varmistat sen, ettei sisäänkirjautumistasi estetä muilta laitteilta.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen tunnistautuminen -osion vaihtoehtoa Lisää toinen menetelmä

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Valitse Todennustapa-luettelosta jokin seuraavista vaihtoehdoista:

6. Aseta kaksivaiheinen varatodennus valitsemasi tavan mukaisesti.

7. Valinnainen: aseta toinen varatodennustapa tätä menetelmää käyttäen.

8. Tallenna palautuskoodit avuksi tilanteisiin, joissa et enää pääse mobiililaitteeseesi. Säilytä koodeja aina turvallisessa paikassa offline-tilassa ja saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, tietokoneelta ja tulosteesta.

Kun kirjaudut seuraavan kerran Shopify Adminiin, voit valita käytettävän todennustavan.