Kaksivaiheinen tunnistautuminen, jossa varamenetelmänä Shopifyn mobiilikehotteet

Shopifyn mobiilikehotteissa käytetään sisäänkirjautuessa mobiililaitetta, johon saat viestillä pyynnön vahvistaa kirjautumisesi tilille.

Shopifyn mobiilikehotteita voi käyttää vain kaksivaiheisen tunnistautumisen varamenetelmänä. Muista suorittaa seuraavat toimet ennen Shopifyn mobiilikehotteiden määrittämistä:

Shopify-sovellus tulee olla asennettuna laitteella, jota käytät Shopifyn mobiilikehotteisiin.

Ennen kuin aloitat

Muista suorittaa seuraavat toimet ennen Shopifyn mobiilikehotteiden määrittämistä:

• Määritä ensisijainen todennustapa.

• Asenna Shopify-sovellus Shopifyn mobiilikehotteita käyttävään mobiililaitteeseesi. Jos laitteeseesi on jo asennettu Shopify-sovellus, varmista että se on uusin versio.

• Kirjaudu kyseisellä laitteella Shopify-sovellukseen.

Shopifyn mobiilikehotteiden määrittäminen

1. Kirjaudu sisään Shopify-sovellukseen mobiililaitteella, jota haluat käyttää push-ilmoitusten vastaanottamiseen.

2. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

3. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

4. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -osion vaihtoehtoa Lisää toinen menetelmä

5. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Valitse Todennustapa-luettelosta Shopify Mobile -kehotteet.

7. Valitse mobiililaite, jota haluat käyttää ilmoitusten vastaanottamiseen. Jos laitteesi ei ole käytettävissä olevien laitteiden luettelossa, tarkista seuraavat asiat:

8. Jos laitteesi ei ollut käytettävissä olevien luettelossa, joudut tekemään laitteellasi uudelleen seuraavat toimet Shopify-sovellukseen kirjautumisen jälkeen:

9. Klikkaa valintaa Lähetä mobiilikehote. Valitsemallasi laitteella näytetään testiviesti.

10. Napauta mobiililaitteessa valintaa Hyväksy. Saat sähköpostiviestin, jossa todetaan, että olet ottanut Shopify Mobile ‑kehotteen käyttöön varamenetelmänä.

11. Klikkaa Shopify Adminissa valintaa Valmis.

12. Tallenna palautuskoodit niitä tilanteita varten, jolloin et enää pääse mobiililaitteeseesi. Varmista, että ne säilyvät turvallisessa paikassa offline-tilassa niin, että ne ovat saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, pöytätietokoneelta ja painetusta asiakirjasta.

Kun nyt kirjaudut sisään, voit käyttää mobiililaitetta kaksivaiheista tunnistautumista varten.

Ilmoitusten aktivointi kaksivaiheiseen tunnistautumiseen

Jos et saa ilmoituksia Shopifyn mobiilikehotteiden määrittämisen jälkeen, kannattaa varmistaa, että olet ottanut mobiilaitteesi Shopify-sovellukselle käyttöön turvallisuuspäivitykset ja monivaiheisen tunnistautumisen.