Kaksivaiheisen todennuksen palautuskoodit

Kun kaksivaiheinen todennustapa asetetaan, on mahdollista tallentaa kymmenen palautuskoodia ja laittaa ne talteen turvallisesti. Palautuskoodien avulla Shopify Adminia voidaan käyttää, jos mikään muu todennustapa ei ole käytettävissä. Esimerkiksi ellei pääsyä mobiililaitteeseen ole, tilille kirjautumiseen voi käyttää yhtä palautuskoodia, mikäli tilissä on käytössä kaksivaiheisen todennus.

Säilytä palautuskoodisi turvallisessa, luottamuksellisessa paikassa, johon sinulla on pääsy mistä tahansa. Voit tulostaa, kopioida tai ladata palautuskoodit. Lisäksi voit tallentaa palautuskoodisi pilvitallennuspaikkaan, jonne pääset helposti. Pilvitallennuspaikkoja ovat esimerkiksi seuraavat:

Voit käyttää esimerkiksi seuraavia salasananhallintatapoja:

Nouda ja tallenna palautuskoodit

Jos et tallentanut palautuskoodeja todennustapaa määrittäessäsi, voit noutaa ne milloin tahansa. Palautuskoodien noutamista varten on oltava kirjautuneena Shopify-tilille.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohdan palautuskoodit toimintoa Näytä koodit.

4. Valinnainen: Jos olet aiemmin käyttänyt kaikki kymmenen palautuskoodia, klikkaa toimintoa*Luo uudet koodit*.

5. Seuraavat vaihtoehdot:

6. Säilytä palautuskoodisi turvallisessa ja luottamuksellisessa paikassa.