Kaksivaiheisen todennuksen palautuskoodit

Kun kaksivaiheinen todennustapa asetetaan, on mahdollista tallentaa kymmenen palautuskoodia ja laittaa ne talteen turvallisesti. Palautuskoodien avulla Shopify Adminia voidaan käyttää, jos mikään muu todennustapa ei ole käytettävissä. Esimerkiksi ellei pääsyä mobiililaitteeseen ole, tilille kirjautumiseen voi käyttää yhtä palautuskoodia, mikäli tilissä on käytössä kaksivaiheisen todennus.

Varmista, että palautuskoodien säilytyspaikka on turvallinen. Voit tulostaa, kopioida tai ladata palautuskoodit. Lisäksi voit tallentaa palautuskoodit pilvisäilöön, jonne pääset helposti, kuten seuraaviin:

Voit käyttää esimerkiksi seuraavia salasananhallintatapoja:

Nouda ja tallenna palautuskoodit

Ellei tallentanut palautuskoodeja todennustapaa asettaessasi, voit noutaa ne milloin tahansa. Palautuskoodien noutamista varten on oltava kirjautuneena Shopify-tilille.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohdan palautuskoodit toimintoa Näytä koodit.

4. Valinnainen: Jos olet aiemmin käyttänyt kaikki kymmenen palautuskoodia, napsauta toimintoa*Luo uudet koodit*.

5. Seuraavat vaihtoehdot:

• Jos haluat tulostaa PDF-tiedoston tai palautuskoodien paperikopion, napsauta toimintoa Tulosta koodit.
    • Jos haluat kopioida ja liittää palautuskoodit sähköiseen asiakirjaan, napsauta toimintoa Kopioi koodit.
    • Jos haluat ladata palautuskoodit laitteellasi txt-tiedostona, napsauta toimintoa Lataa koodit.
  6. Tallenna palautuskoodit turvalliseen paikkaan.