Kaksivaiheinen tunnistautuminen suojausavaimella

WebAuthn-standardin mukaista suojausavainta voi käyttää tilille kirjautumisen toisena tunnuslukuna. Jos haluat ottaa käyttöön suojausavaimellisen kaksivaiheisen tunnistautumisen, tarvitset yhteensopivan selaimen ja suojausavaimen. Kun olet rekisteröinyt uuden suojausavaimen tilillesi sinua kehotetaan aktivoimaan se aina kun kirjaudut sisään.

Tililtä ulos lukittautumisen välttämiseksi on mahdollista rekisteröidä useita suojausavaimia ja kaksivaiheisia tunnistautumistapoja.

Seuraavat selaimet ovat yhteensopivia suojausavaimien kanssa:

• Google Chrome pöytäkoneille, versio 67 tai uudempi
  • Mozilla Firefox pöytäkoneille, versio 60 tai uudempi
  • Google Chrome Androidille, versio 73 tai uudempi
  • Mozilla Firefox Androidille, versio 66 tai uudempi
  • Microsoft Edge, versio 18 tai uudempi
  • Opera, versio 54 tai uudempi
  • Safari Technology Preview 83 tai uudempi
  • Brave for iOS 1.11.3 -versio tai sitä uudempi

Suositeltuja laitevalmistajia:

Tee näin

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen tunnistautuminen -osiossa Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön.

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Valitse Todennustapa-luettelosta Suojausavain.

6. Anna suojausavaimen nimi ja klikkaa Ota käyttöön.

7. Klikkaa USB-suojausavain.

8. Aktivoi suojausavain. Sinulle annetaan 10 palautuskoodin luettelo.

9. Tallenna palautuskoodit avuksi tilanteisiin, joissa et enää pääse mobiililaitteeseesi. Säilytä koodeja aina turvallisessa paikassa offline-tilassa ja saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, tietokoneelta ja tulosteesta.

Nyt kun yrität kirjautua sisään, suojausavaimesi on yhdistettävä laitteeseesi kaksivaiheista tunnistautumista varten.