Kaksivaiheinen todennus tekstiviestien avulla

Voit asettaa mobiililaitteesi vastaanottamaan kertakäyttöisen kuusinumeroisen koodin, joka lähetetään tekstiviestillä mobiililaitteeseesi silloin kun kirjaudut tilillesi. Tämä koodi on syötettävä manuaalisesti muiden tunnistetietojen lisäksi.

Toimi näin:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osion toimintoa Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön.

4. Valitse toimitus tekstiviestillä ja napsauta sitten kohtaa Seuraava.

5. Valitse maakoodi ja syötä sitten puhelinnumero.

6. Klikkaa Lähetä todennuskoodi.

7. Tarkista, onko matkapuhelimeesi tullut tekstiviesti.

8. Nouda kuusinumeroinen koodi tekstiviestistä ja syötä se sitten todennuskoodikenttään.

9. Syötä salasana kohdassa Salasanan vahvistus ja napsauta sitten kohtaa Ota käyttöön.

10. Tallenna palautuskoodit niitä tilanteita varten, jolloin et enää pääse mobiililaitteeseesi. Varmista, että ne säilyvät turvallisessa paikassa offline-tilassa niin, että ne ovat saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, pöytätietokoneelta ja painetusta asiakirjasta.

Kun nyt yrität kirjautua sisään, tarvitset mobiililaitteen kaksivaiheista todennusta varten.

Voit lisätä toisen puhelinnumeron varatodennustavaksi.