Kaksivaiheinen todennus tekstiviestien avulla

Voit asettaa mobiililaitteesi vastaanottamaan kertakäyttöisen kuusinumeroisen koodin, joka lähetetään tekstiviestillä mobiililaitteeseesi silloin kun kirjaudut tilillesi. Tämä koodi on syötettävä manuaalisesti muiden tunnistetietojen lisäksi.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -osion toimintoa Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön.

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Valitse Todennustapa-luettelosta toimitus tekstiviestillä.

6. Valitse maakoodi ja syötä sitten puhelinnumero.

7. Klikkaa Lähetä todennuskoodi.

8. Tarkista, onko matkapuhelimeesi tullut tekstiviesti.

9. Nouda kuusinumeroinen koodi tekstiviestistä ja syötä se sitten TARKISTA PUHELINNUMEROSI ‑kohtaan.

10. Klikkaa Ota käyttöön.

11. Tallenna palautuskoodit niitä tilanteita varten, jolloin et enää pääse mobiililaitteeseesi. Varmista, että ne säilyvät turvallisessa paikassa offline-tilassa niin, että ne ovat saatavilla useilla eri tavoilla, kuten mobiililaitteelta, pöytätietokoneelta ja painetusta asiakirjasta.

Kun nyt yrität kirjautua sisään, tarvitset mobiililaitteen kaksivaiheista todennusta varten.

Voit lisätä yhden tai useamman lisäpuhelinnumeron varatodennustavaksi.