Kaksivaiheisen valtuutuksen poistaminen käytöstä

Voit poistaa kaksivaiheisen todennuksen käytöstä. Jos määrität useita todennustapoja ja deaktivoit ensisijaisen tavan, seuraava käytettävissä oleva varatodennustapa muuttuu ensisijaiseksi.

Jos poistat käytöstä kaikki kaksivaiheiset valtuutustavat, kirjautuessasi sisään tilillesi sinua pyydetään syöttämään vain sähköpostiosoite ja salasana. Tilisi on silloin vähemmän turvallinen.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -osiossa Poista valitsemasi todennustavan vieressä.

4. Syötä salasana ja klikkaa sitten kohtaa Kirjaudu sisään.