Kaksivaiheisen valtuutuksen poistaminen käytöstä

Kaksivaiheisen todennuksen aktivointi voidaan poistaa. Jos asetat useita todennustapoja ja passivoit ensisijaisen tavan, seuraava käytettävissä oleva varatodennustapa muuttuu ensisijaiseksi.

Toimi näin:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Napsauta Kaksivaiheinen todennus -osion toimintoa Poista, joka on passivoitavan todennustavan vieressä.

4. Syötä salasana ja napsauta sitten kohtaa Kirjaudu sisään.