Kaksivaiheisen valtuutuksen poistaminen käytöstä

Voit poistaa kaksivaiheisen todennuksen käytöstä. Jos määrität useita todennustapoja ja deaktivoit ensisijaisen tavan, seuraava käytettävissä oleva varatodennustapa muuttuu ensisijaiseksi.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -osiossa Poista valitsemasi todennustavan vieressä.

4. Syötä salasana ja napsauta sitten kohtaa Kirjaudu sisään.