Kaksivaiheisen tunnistautumisen poistaminen käytöstä

Voit poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä. Jos määrität useita todennustapoja ja deaktivoit ensisijaisen tavan, seuraava käytettävissä oleva varatodennustapa muuttuu ensisijaiseksi.

Jos poistat käytöstä kaikki kaksivaiheiset tunnistautumistavat, kirjautuessasi sisään tilille sinua pyydetään syöttämään vain sähköpostiosoite ja salasana. Tilisi on silloin vähemmän turvallinen.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä > Suojaus.

3. Klikkaa Kaksivaiheinen tunnistautuminen -osiossa Poista valitsemasi todennustavan vieressä.

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Seuraava.