Sähköpostiosoitteiden vahvistaminen

Jotta voit varmistaa Shopify adminin, varmista, että kaupan omistaja ja henkilöstö käyttävät vahvistettuja sähköpostiosoitteita. Jokainen kaupan omistaja voi vahvistaa vain oman sähköpostiosoitteensa.

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä tai Profiiliasi.

Huomaa: Jos et ole määrittänyt kertakirjautumista, näet Hallinnoi tiliä sijaan Oma profiili. 3. klikkaa sähköpostin vahvistusbannerissa Lähetä vahvistussähköposti. Jos et näe tätä banneria, sähköpostisi on jo vahvistettu. 4. Avaa sähköpostisi sähköpostitilisi kautta ja noudata sen ohjeita.

Lisätietoja