Sähköpostiosoitteiden vahvistaminen

Jotta voit varmistaa Shopify-ylläpitäjän, varmista, että kaupan omistaja ja henkilöstö käyttävät vahvistettuja sähköpostiosoitteita. Jokainen kaupan omistaja voi vahvistaa vain oman sähköpostiosoitteensa.

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

1. klikkaa sähköpostin vahvistusbannerissa Lähetä vahvistussähköposti. Jos et näe tätä banneria, sähköpostisi on jo vahvistettu. 4. Avaa sähköpostisi sähköpostitilisi kautta ja noudata sen ohjeita.

Lisätietoja