Viestintä mahdollisten ostajien kanssa

Onnistunut viestintä potentiaalisten ostajien kanssa auttaa sinua myymään yrityksesi menestyksekkäästi. Tärkeimmät viestinnät potentiaalisten ostajien kanssa ensimmäisen viestin vastaanottamisesta ostotarjouksen hyväksymiseen tapahtuvat suoraan Exchange-sovelluksessa.

Ostajien viesteihin vastaaminen

Exchange-markkinapaikka mahdollistaa yksityisten viestien lähettämisen potentiaalisille ostajille ilman, että sinun tarvitsee kertoa todellinen sähköpostiosoitteesi.

Kun ostaja lähettää sinulle viestin, voit vastata siihen Exchange-sovelluksen Saapuneet-välilehdessä. Tämä auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista keskusteluista potentiaalisten ostajien kanssa ja tarkistamaan uudet tarjoukset.

Ostajan tarjouksen hyväksyminen

Kun saat tarjouksen ostajalta, saat Exchangesta sähköpostia, jossa on ostajan viesti ja summa, jolla ostaja tarjoutuu ostamaan yrityksesi. Tämä on jännittävä hetki sekä sinulle että ostajalle, ja olet todennäköisesti innokas aloittamaan sopimuksen tekemisen.

Voit hyväksyä tarjouksen siirtymällä Exchange-sovelluksen Saapuneet-välilehteen ja avaamalla ostajan kanssa käymäsi keskustelun. Klikkaa kohtaa Accept Offer (hyväksy tarjous) ja luo Escrow-tapahtuma Exchange-markkinapaikan sovelluksessa kehotteita noudattaen.

Milloin tarvitset salassapitosopimuksen?

Suurten yritysten myyjien on usein luovutettava luottamuksellisia tai omistusoikeudellisia tietoja ostajille siinä vaiheessa, kun ostaja aloittaa tarkastuksensa. Tässä vaiheessa sinun on aloitettava salassapitosopimuksen hankintaprosessi. Salassapitosopimuksen allekirjoittavat ostaja tai muut osapuolet, jotka saattavat saada tietoonsa luottamuksellisia tietoja. Konsultoi lakiasioiden asiantuntijaa salassapitosopimuksen luonnostelemisessa, koska Exchange-tuki ei voi auttaa tässä.

Suosittelemme, että ostajan on allekirjoitettava salassapitosopimus, jos haluat vahvemman turvallisuuden tunteen, kun jaat seuraavanlaisia tietoja ostajalle:

• Yksityisiä tietoja liiketoimintamallistasi.
  • Omistusoikeudellisia tietoja yrityksesi käyttämistä työkaluista.
  • Tietoa asiakkaistasi.