Exchange-markkinapaikkalistauksen luominen

Jos haluat listata yrityksesi myytäväksi Exchange-markkinapaikkasivustossa, sinun on varmistettava, että se kelpoinen myytäväksi ja asenna sitten Exchange-sovellus Shopify-ylläpitäjään. Sovelluksen voi hankkia kahdella tavalla:

• Valitse exchangemarketplace.com ja klikkaa Myy yrityksesi -painiketta sivuston ylätunnisteessa. Sinun on sitten kirjauduttava Shopify-tilillesi, jotta voit asentaa sovelluksen.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös siirtyä Shopify-tiliisi kohtaan Asetukset > Sopimus > Keskeytä tai peruuta tilaus. Valitse Myy kauppasi Exchange-palvelussa ‑bannerista Lisätietoja.

Listautumiskelpoisuus

Tällä hetkellä vain Shopify-yritykset voivat listautua   Exchange-palveluun. Jos sinulla on Shopify-yritys, voit kuitenkin myydä yrityksesi sen myynnin volyymista riippumatta. Exchange-palveluun listautumiseen ei liity vähimmäismyyntimääriä.

Sinun täytyy täyttää seuraavat vaatimukset, ennen kuin voit ilmoittaa yrityksesi Exchangessa:

• Vain Shopify-kaupan omistaja voi asentaa Exchange-sovelluksen Shopify-kauppaan ja käyttää sitä.
  • Shopify-tilin on käytettävä maksullista sopimusta tai testisopimusta. Näihin sisältyy myös Shopifyn Pause and Build -verkkokauppasopimus.
  • Yrityksesi ei voi käyttää Shopify Plus -sopimusta. Jos yrityksesi käyttää tällä hetkellä Shopify Plus -sopimusta, sinun tulee ottaa yhteyttä Shopify Plus Support -tukeen ja keskustella mahdollisuudesta neuvotella sopimuksesi uudelleen siten, että Shopify-sopimuksesi alennetaan tasolle, joka mahdollista listautumisen.
  • Yrityksesi ei saa olla enää kokeiluvaiheessa. Sinun on odotettava yksi päivä ensimmäisen Shopify-tilausmaksusi suorittamisen jälkeen, jotta olisit listautumiskelpoinen.
  • Jos käytät Shopify Payments -maksupalvelua, tilisi on oltava hyvämaineinen. Jos yrityksesi on poistettu Shopify Payments -palvelusta, et voi ilmoittaa yritystäsi Exchange-palveluun.
  • Jos käytät Shopify Balancea, et voi listata yritystäsi Exchangeen.
  • Sinulla ei saa olla aktiivista rahoitusta Shopify Capitalilta.
  • Sinulla ei voi olla avoimia palvelupyyntöjä Shopifyn riskitiimin, Shopifyn perintätiimin tai Shopifyn lakiasioiden tiimin kanssa. Kaikki avoimet ongelmat täytyy ratkaista, ennen kuin voit tehdä kaupastasi myynti-ilmoituksen.
  • Kaikkien ilmoitusten täytyy noudattaa Shopifyn käyttöehtoja ja yhteistyökumppani­ohjelman sopimusta.

Tutustu Exchangen ehtoihin, jotta saat lisätietoja kaikista Exchange-markkinapaikkaa koskevista rajoituksista.

Exchange-markkinapaikkalistauksesi luominen

Kun olet asentanut Exchange-markkinapaikka-sovelluksen, täytä listaus, jossa on yrityksesi tiedot, ennen kuin julkaiset sen. Meillä on täällä vinkkejä, joiden avulla voit luoda loistavan listauksen. Tässä ovat perusohjeet täydellisen Exchange-listauksen luomiseksi:

1. Tarkista yhteystietosi. Sähköpostiosoitettasi ei näytetä ostajille, mutta heidän vastauksensa lähetetään nimettömästi eteenpäin tähän sähköpostiosoitteeseen. Kaikissa Exchange- ja Escrow-ilmoituksissa käytetään Shopify-ylläpitäjän kohdassa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet määritettyä sähköpostia. On tärkeää, että sinulla on pääsy tähän sähköpostilaatikkoon. Jos haluat päivittää tämän sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä exchange-support@shopify.com saadaksesi apua.
  2. Valitse yrityksesi toimiala. Jos yrityksesi on aloittelijakauppojen (Starter store) luokassa, et voi valita toimialaa. Jos yrityksesi todennettu liikevaihto on alle 100 Yhdysvaltain dollaria, se siirretään automaattisesti aloittelijakauppojen luokkaan. Katso lisätietoja yrityksesi liikevaihtotietojen ymmärtämisestä oppaastamme.
  3. Kirjoita yrityksellesi kuvaus. Kuvauksen avulla voit antaa potentiaalisille asiakkaille tärkeitä tietoja muun muassa seuraavista: - myynnistäsi

4. Tarkista kauppaan kuuluva sisältö. Kattava sisältö vetoaa potentiaalisiin asiakkaisiin. Seuraavia suositellaan sisällytettäväksi kauppaan: - varasto

• logo ja brändisisältö
    • henkilökohtainen tuki kaupan jälkeen
    • verkkotunnukset
    • tuotteen valokuvat
    • sosiaalisen median tilit ja linkit
    • toimittajat
  5. Exchange luo automaattisesti yrityksellesi arvioidun arvon, mutta voit tehdä muutoksia ja asettaa myyntihinnaksi yrityksesi tilannetta parhaiten vastaavan hinnan. Arvo perustuu tietoihin, kuten liikevaihtoon ja liikenteeseen. Arvo tulee näkyviin, ennen kuin listaustarkistus on hyväksytty. Myyntihinta voidaan asettaa milloin tahansa.

6. Exchange luo automaattisesti ruutukaappauksen verkkokaupastasi. Jos automatisoitu ruutukaappaus on vanhentunut, ota meihin yhteyttä osoitteeseen exchange-support@shopify.com ja pyydä päivitetty ruutukaappaus. Voit vapaasti ladata omia ruutukaappauksia myynti- tai liikenneraporteista, luomistasi mainoksista tai mistä tahansa muusta asiakkaita mahdollisesti kiinnostavasta sisällöstä.

7. Hyödynnä Yritystarina-osiota kertoaksesi asiakkaille seuraavat tiedot: - taustaa siitä, miksi aloitit yrityksen

• tiedon, miksi myyt yrityksen
    • tietoja siitä, miten pyörität yritystäsi, kuten miten esimerkiksi hoidat päivittäiset toimet, tilausten jakelut, asiakaspalvelun ja markkinoinnin.
  8. Tarkista, että kauppasi liikenne- ja tehokkuustiedot ovat oikein, jotta asiakkaat saavat selkeän käsityksen liiketoimintasi tehokkuudesta. Tiedot kauppasi keskimääräisestä kuukausituotosta ja keskimääräisestä istuntojen määrästä kuukautta kohden saadaan suoraan tililtäsi, ja Shopify vahvistaa ne. Sinä vastaat siitä, että voittosi, voittomarginaalisi ja keskimääräisen kuukausimyyntisi tiedot ovat oikein. Suosittelemme keskimääräisen kuukausittaisen voiton laskemisen oppaamme käyttämistä kauppasi voiton ja voittomarginaalin määrittämisen apuna. Jos kauppaan sisältyy fyysinen varasto, varmista, että sen arvo on laskettu varaston vähittäismyyntihinnan, ei tukkuhinnan, mukaan.

9. Kun täytät kauppasi kuluja, sisällytä mukaan kaikki yrityksesi kulut. Tämä sisältää Shopify-tilaukseesi, maksullisiin sovelluksiin, markkinointiin, verkkotunnuksiin ja muuhun yrityksesi pyörittämiseen liittyvät kulut.

10. Listauksen hyväksyntä ei edellytä myyjän neuvoja koskevien osioiden täyttämistä.

Listauksen myynti- ja liikennetietoja ei voi muokata. Exchange näyttää kaikki listauksen vahvistettavissa olevat myynti- ja liikennetiedot.

Kun olet valmis, klikkaa Julkaise-painiketta. Exchange-tukitiimillä voi olla oikeus tarkistaa tilausprosessisi. Sinulle ilmoitetaan kaikista muutoksista, jotka on tehtävä ennen julkaisua. Kun listauksesi on hyväksytty, se julkaistaan Exchangessa. Voit olla varma, että saat viestejä potentiaalisilta ostajilta milloin tahansa!

Yksityiset listaukset

Yksityisen listauksen luominen on sellaisille yrityksille tarjolla oleva vaihtoehto, jotka pystyvät todentamaan vähintään 100 Yhdysvaltain dollarin suuruiset myyntitulot. Exchange tarjoaa yksityisen listauksen luontimahdollisuuden sellaisille myyjille, jotka ovat kiinnostuneita myymään liiketoimintansa, mutta jotka silti haluavat pitää jotkut tiedot, kuten kaupan nimen, sosiaalisen median tilit, ruutukaappaukset tai URL-osoitteet.

Mahdolliset asiakkaat voivat lähettää yksityislistauksia saadakseen lisätietoja liiketoiminnasta suoraan sinulta.

Miten yritykseni arvo lasketaan?

Exchangen arvostustyökalussa suositellaan myyntihintaa, jossa otetaan huomioon useita tekijöitä, kuten yrityksesi viimeisten 12 kuukauden tulot, sosiaalisen median seuraajat tai sähköpostitilaajat. Arvostustyökalumme arvostaa yrityksiä, joilla on ominaisuuksia, joiden myynti on osoittautunut hyödyllisemmiksi.

Arvo perustuu rajallisiin tietoihin, eikä siinä välttämättä ole huomioitu kaikkia yrityksesi arvon kannalta olennaisia tietoja. Voit muokata yrityksesi listahintaa niin, että siinä tulee huomioiduksi kaikki tiedot, joita arvostustyökalumme ei pysty hyödyntämään.

Exchangen käyttäjävaatimukset

Tavoitteenamme on tarjota oikeudenmukainen ja turvallinen ympäristö kaikille, jotka haluavat ostaa tai myydä yrityksiä Exchange-palvelussa. Tämän saavuttamiseksi olemme asettaneet ostajille ja myyjille seuraavat vaatimukset ja ohjeet:

• Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
  • Jos asut yhdessä seuraavista maista tai alueista, joita Escrow ei tue, et voi käyttää Exchangea: - Afganistan, Algeria, Angola, Azerbaidžan, Valko-Venäjä, Burundi, Kambodža, Keski-Afrikan tasavalta, Tšad, Kongo, Kongon demokraattinen tasavalta, Kuuba, Norsunluurannikko, Egypti, Päiväntasaajan Guinea, Eritrea, Etiopia, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Iranin islamilainen tasavalta, Irak, Kazakstan, Korean demokraattinen kansantasavalta, Libanonin demokraattinen tasavalta, Libanon, Liberia, Libya, Moldova, Myanmar, Nigeria, Pakistan, Panama, Venäjä, Sierra Leone, Somalia, Etelä-Sudan, Sudan, Suriname, Syyrian arabitasavalta, Tadžikistan, Uganda, Ukraina, Uzbekistan, Venezuela, Jemen, Zimbabwe

• Älä käytä Exchange-markkinapaikkaa tuotteen tai palvelun markkinoimiseen.

• Exchange-markkinapaikka ei tue huutokauppamuotoa. Myyjien odotetaan asettavan ja pitäytyvän pyyntihinnoissaan, jotta he eivät saa ostajia hämilleen ja luo kokemuksesta kielteistä.

• Älä pyydä keneltäkään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai muita yhteystietoja tai sisällytä niitä listauksiin tai viestintään, äläkä siirrä keskustelua pois Exchange-markkinapaikasta. Ostajien ja myyjien tulisi kommunikoida vain Exchangen kautta.

• Anna aina Exchange-palvelun tehdä kauppasi omistusta koskevat muutokset puolestasi.

• Exchange ei tue liikekumppanuuksien hakemista. Yritys täytyy myydä kokonaisuudessaan, jotta se voidaan ilmoittaa Exchange-palvelussa.

• Kaikkien listausten tulee olla yksilöllisiä, eli ne eivät saa olla kopioita jo olemassa olevista Exchange-listautumisista.

• Exchangen kautta myytävien verkkokauppamallien on oltava yksilöllisiä. Jotta vältyttäisiin tyytymättömien ostajien aiheuttamilta ongelmilta, on tärkeätä varmistaa, että mikään myyty yritys ei ole kopio toisesta yrityksestä.

• Toisin kuin yhteistyökumppaneiden rakentamat normaalit kehitysverkkokaupat, Exchange-palvelussa listatut yritykset eivät saa provisiota.

• Sinuun saatetaan soveltaa asiakkaan tuntemista koskevia toimia henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

• Älä rohkaise kumpaakaan osapuolta aloittamaan maksutapahtumaa Exchangen maksujärjestelmän ulkopuolella. Jos tapahtuma on suoritettu Exchange-markkinapaikan Escrow.com-työnkulun ulkopuolella, Shopify ei voi auttaa tätä tapahtumaa koskevissa ongelmissa. Kun Escrow.com-palvelua käytetään uuden tapahtuman aloittamiseen Exchangen ulkopuolella, sitä pidetään valtuutetun Exchange-maksutyönkulun ulkopuolisena. Kaikissa virallisissa Exchange-tapahtumissa exchange-payments@shopify.com on merkitty Escrow.com-palvelun välittäjäksi.

Exchangen tukitiimi tarkistaa kaikki listaukset. Minkä tahansa yllä olevien ohjeiden rikkominen voi johtaa siihen, että menetät  kykysi listata yrityksesi, joten lue kaikki kohdat huolellisesti listausta luodessa.

Kun sinut on estetty myymästä Exchangessa, päätöstä ei voi peruuttaa. Nämä päätökset tehdään huolellisesti ja niiden tarkoitus on suojata myyjiä ja asiakkaita koskevaa yhteisöä. Vaikka on olemassa muita markkinapaikkoja verkossa, joissa voit myydä yrityksesi, Exchange ei voi tehdä poikkeusta ja antaa sinun listata yrityksesi uudelleen.

Palvelumaksu

Laskettu palvelumaksu löytyy samasta kohdasta, johon syötät listahintasi. Palvelumaksu vähennetään lopullisesta, sinun ja ostajan sopimasta myyntihinnasta. Palvelumaksu on Escrow'n maksun ja arvioidun Exchange-maksun yhdistelmä, eikä sisällä Escrow'n 10 dollarin vakiopalkkiota. Exchangen maksut arvioidaan yrityksen lopullisen myyntihinnan perusteella, mutta ne muuttuvat siinä tapauksessa, että myyjä hyväksyy alhaisemman tai korkeamman tarjouksen. Lopulliset maksut näkyvät todellisessa Escrow-tapahtumassa.

Exchange veloittaa palvelumaksun yrityksesi onnistuneesta myynnistä Exchange-maksujärjestelmän kautta. Tämä palvelumaksu on yhdistelmä Escrow- ja Exchange-palkkioita, ja se vähennetään myyntituloista. Yrityksen listaamisesta Exchangeen ei ole kustannuksia, ja maksu peritään vain, jos myyt yrityksesi onnistuneesti Exchange-maksuvirran kautta. Palvelumaksumme antaa sinulle käytännöllisen tuen siirrollesi turvallisella maksujärjestelmällä, joka auttaa sinua saamaan maksun Escrow.com-sivuston kautta. Voit luottaa siihen, että taloudelliset tietosi ovat suojattu myynnin aikana ja sen jälkeen.

Exchange haluaa olla avoin onnistuneeseen myyntiin liittyvistä maksuista, minkä vuoksi se arvioi summan, jonka voit odottaa maksavasi listausta luodessasi. Lopullinen palvelumaksu ilmoitetaan, kun olet hyväksynyt tarjouksen ja luonut maksutyönkulussa tapahtuman. Kun olet päättänyt, millä hinnalla myyt yrityksesi, muista, että sinun, siis yrityksen myyvän henkilön, on itse maksettava palvelumaksu, joten sinun on otettava tämä huomioon myyntihinnassa.

Yritystyyppiluokat

Kun olet julkaissut listauksesi, Exchange sijoittaa listauksesi automaattisesti yritystyyppiluokkiin, jotka antavat listauksellesi mahdollisesti parhaan näkyvyyden oikeille asiakkaille.

Jos todennetun myyntisi (Shopifyn kautta tapahtuvan myynnin) arvo ylittää 100 Yhdysvaltain dollaria, voit valita, minkä toimialan alla listauksesi näkyy. Liikevaihto päivitetään Exchange-markkinapaikan listaukseen kunkin kuun alussa. Toimialoja ovat mm. Muoti ja vaatteet, Elektroniikka ja laitteet sekä Terveys ja kauneus. Jos yrityksesi liikevaihto on alle 100 dollaria, et voit valita toimialaa yrityksellesi.

Teollisuuden lisäksi yrityksesi listaus siirretään automaattisesti moniin muihin kategorioihin. Seuraavassa ovat ne luokat, joissa yrityksesi voi näkyä, ja kelpoisuusvaatimukset, jotta se näkyy kyseisissä luokissa.

Aloittelijakaupat

Aloittelijakauppa on yritys, joka on listattu kohdassa 100 Yhdysvaltain dollarin arvoinen todennettu myynti (Shopifyn kautta tapahtunut myynti) ja jonka maksimimyyntihinta on 10 000 Yhdysvaltain dollaria. Jos oma yrityksesi on tällainen yritys, et voi valita toimialaa listaustasi luodessasi. Tämä on Exchangen suosituin luokka, ja jos yrityksesi on tässä luokassa, saat listauksellesi paljon näkyvyyttä ja lisää myyntimahdollisuuksia.

Suoratoimitus

Jos verkkokauppaasi on asennettu suoratoimitussovellus, verkkokauppasi lisätään automaattisesti Exchangen suoratoimitusluokkaan. Suoratoimitussovelluksia ovat muun muassa Oberlo, Spocket ja Modalyst. Yrityksesi ei välttämättä käytä näitä sovelluksia ensisijaisena jakelumenetelmänä, mutta se näkyy silti suoratoimitusluokassa. Tämä auttaa asiakasta, joka etsii suoratoimituksia varten varustettua yritystä.

Vakiintuneet yritykset

Jos yrityksesi liikevaihto on yli 20 000 Yhdysvaltain dollaria, listauksesi lisätään Vakiintuneiden kauppojen luokkaan. Kun asiakkaat selaavat tätä luokkaa, he voivat myös suodattaa valinnan sen toimialatyypin perusteella, jonka valitsit listauksen luonnin yhteydessä.

Tarvetulostus

Yritykset, jotka ovat asentaneet tarvepainosovellukset, kuten Printfulin tai teelaunchin, lisätään automaattisesti tähän luokkaan. Näin ostajat, jotka ovat kiinnostuneita yrityksestäsi, voivat tulostaa tarvittaessa, ja saavat tietää, että listauksesi on heille oikea.

Varasto

Jos olet valinnut vaihtoehdon, jossa myyntikohteeseesi fyysinen varasto, listauksesi näkyy Varasto-luokan alaisuudessa. Tämä on valittuna, kun luot listauksia.

Yhteistyökumppanikaupat

Kaikki Yhteistyökumppanin rakentamat yritykset, joita erillinen yrityksen omistaja ei ole vielä hallinnoinut, määritetään Yhteistyökumppanikauppojen luokkaan. Yhteistyökumppanit ovat ammattisuunnittelijoita, -kehittäjiä, -markkinoijia ja -vaikuttajia, jotka kuuluvat Shopify-kumppanuusohjelmaan. Nämä yritykset ovat erilaisia siksi, että niissä on kaikki, mitä tarvitset myynnin aloittamiseen, ja ne on rakennettu valmista verkkokauppaa etsiville. Näillä yrityksillä ei ole ollut muuta edellistä omistajaa kuin yrityksen luonut Yhteistyökumppani.

Yritystietojen poistaminen luokasta

Ei ole mitään tapaa muuttaa, mitkä luokat näkyvät listauksessa. Exchange on suunnitellut tämän järjestelmän antamaan kaikille listauksille maksimaalisen mahdollisuuden löytää potentiaalisia asiakkaita. Jos sinusta tuntuu, että listauksesi ei kuulu luokkaan, sinun kannattaa käyttää kuvausta, jotta asiakkaat tietävät, minkälainen yrityksesi on.

Esittelyssä olevat ja mainostetut listaukset

Vain rajoitettu määrä listauksia voidaan esitellä Exchangessa kerrallaan. Yhdestä kolmeen korkealaatuista listausta kustakin luokasta on esillä kerrallaan, ja muutama esiintyy kotisivulla. Esitettäviä yrityksiä kierretään usein, jotta laadukkaat listaukset saataisiin näkymään tuhansille asiakkaille, jotka käyttävät Exchangea päivittäin.

Esiteltyjä listauksia ei valita manuaalisesti. Exchange käyttää työkalua, joka valitsee automaattisesti parhaat listaukset sijoitettaviksi markkinapaikalla esillä oleviin kohteisiin. Tämä työkalu analysoi listauksestasi tietoja, jotka ovat tärkeitä asiakkaillemme, ja ottaa huomioon niiden asiakkaiden lukumäärän, jotka tarkastelevat listaustasi ja ovat kiinnostuneita siitä.

Paranna esiintymismahdollisuuksiasi

Jokainen, joka myy yritystään Exchangessa, toivoo saavansa listauksensa esille, mutta koska tilaa on rajoitetusti, jokaista listausta ei voida mainostaa. Tietoihin voi kuitenkin tehdä muutoksia, jotka parantavat huomattavasti mahdollisuuksiasi esittelyyn.

Seuraavat ehdotukset auttavat sinua luomaan laadukkaan listauksen, joka kiinnittää asiakkaiden huomion:

• Sisällytä vähintään 280 sanaa listauksesi kuvaukseen. On tärkeää käyttää kuvausta kuvaamaan tarkasti yritystäsi ja syitä myyntiin. Jos etsit apua ajatellessasi, mitä sisällyttää listaukseesi, kokeile lukea artikkelimme listaukseen sisällytettävistä seikoista.
  • Yritä olla luopumatta tilauksen täyttämisestä ja tavanomaisesta liiketoiminnasta heti, kun listaudut. Pidä myyntiäsi yllä, jos pystyt.
  • Pyydä verkkokauppaasi varten mukautettu verkkotunnus ja sisällytä se myyntiin.
  • Kerro asiakkaille kaikesta muusta tarjoamastasi sisällöstöä. Kerro ostajille kaikista muista sisältyvistä omaisuuksista. Nämä voivat olla sosiaalisen median tilejä, tuotekuvia, henkilökohtaista tukea myynnin jälkeen jne.
  • Lataa laadukkaita valokuvia yritystietoihisi. Kuvakaappaus verkkokaupastasi on hieno, mutta lisäkuvien lataaminen on vielä parempi.

Esiteltyjä yrityksiä päivitetään päivittäin, jotta saataisiin uusia korkealaatuisia listauksia esille. Exchange lähettää myös viikoittain sähköpostin, jossa markkinoidaan kourallista valikoituja listauksia, joita ihmiset parhaillaan hakevat. Exchange ei tällä hetkellä peri listauksen markkinoinnista, vaan esittelyyn pääsy on ilmaista.

Myyminen samaan aikaan, kun yrityksesi on listattuna

Yrityksillä, jotka jatkavat myyntiä, kun ne on listattu myytäväksi Exchangessa, on suuremmat mahdollisuudet tulla myydyksi. Tämä osoittaa asiakkaille, että yritys on edelleen aktiivinen ja terve, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman ostettavan. Olet vastuussa kaikesta myynnistä, joka tapahtuu omistajana ollessasi.

Et voi sulkea yritystä, kun se on listattu

Yrityksesi on oltava toiminnassa ja maksullisen sopimuksen piirissä, jotta voit myydä Exchangessa. Tällä tavoin potentiaaliset asiakkaat voivat edelleen vierailla verkkosivustollasi ja päättää, haluavatko ostaa sen. Tämän avulla voit myös jatkaa myynnin tekemistä, kun yrityksesi on listattu, mikä auttaa sinua lisäämään myyntimahdollisuuksiasi.

Poista Exchange-listaus

Jos olet päättänyt, että et enää halua, että yrityksesi olisi listattu myytäväksi Exchangessa, poista listaus seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Shopify-tiliisi ja siirry Sovelluksesi kohdalle.
  2. Klikkaa Exchange-markkinapaikka-sovellusta.
  3. Klikkaa Listaus-välilehteä.
  4. Klikkaa Poista julkaisu -painiketta ja vahvista valinta.

Listaustietosi tallennetaan siinä tapauksessa, että päätät julkaista listauksesi uudelleen myöhemmin. Jos päätät olla myymättä yritystäsi Exchangessa ja suljet yrityksesi, listauksen julkaisu perutaan automaattisesti.

Huom: Jos kauppasi on myyty, listauksesi siirtyy automaattisesti Myydyt kaupat ‑osioon.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?