Myönnä ostajalle henkilöstön käyttöoikeudet

Ennen kuin ostajasta tulee yrityksesi uusi omistaja, hän tarvitsee omat henkilöstön käyttöoikeudet. Tarvitset vain ostajan koko nimen ja sähköpostiosoitteen, jotka paljastuvat sinulle omaisuuserien siirtovaiheessa. On tärkeää, että henkilöstön sähköpostiosoite vastaa tarkalleen sitä, mitä näet Exchange-sovelluksessasi. Jos käytössä on jokin muu sähköpostiosoite, prosessi ei etene Exchange-sovelluksessa.

Kun kutsu on lähetetty, ostajan on aktivoitava tili sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Ostaja on vastuussa salasanansa luomisesta, kun ostaja aktivoi tilinsä.

Ostajien tilin käyttöoikeudet

Oletusarvoisesti henkilöstöllä on täydet käyttöoikeudet, eli heillä on pääsy kaikkeen lukuun ottamatta laskutus- ja maksutietoja.

Voit itse päättää, minkä tyyppiset oikeudet haluat ostajalla olevan. Suosittelemme sallimaan täydet käyttöoikeudet, jotta ostaja voi suorittaa tarkastusjaksonsa perusteellisesti. Jos olet huolissasi yksityisyydensuojasta, voit pyytää ostajaa allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.

Kun Escrow-tapahtuma on valmis, Shopify Accounts ‑tiimi tekee ostajasta uuden kaupan omistajan.

Tärkeää: Älä koskaan jaa kaupan omistajan kirjautumistunnuksiasi tai tee ostajasta kaupan omistajaa itse. Tämä voi johtaa Exchange-markkinapaikan pysyvään käyttökieltoon Exchangen käyttäjävaatimuksissa todetun mukaisesti.