Shopify useilla kielillä

Englannin lisäksi Shopify on saatavilla myös seuraavilla kielillä:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Hindi
  • Italia
  • Japani
  • Korea
  • Norja
  • Portugali (Brasilia)
  • Portugali (Portugali)
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Thai
  • Turkki

Shopify on julkaissut rajoitetun beta-version hallinnasta ja ohjekeskuksesta näillä kielillä. Nämä kannattaa tietää:

• Tämä julkaisu on vasta alkua. Jatkamme kehitystyötä tarjotaksemme enemmän sisältöä omalla kielelläsi. Tämä beta-versio on monikielinen versio, mikä tarkoittaa, että jotkin näytöt näkyvät edelleen englanniksi. Olemme pyrkineet keskittymään tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotta saat käsityksen siitä, miltä Shopifyn kanssa työskentely tuntuu omalla kielelläsi.

• Voit kokeilla Shopifyn beetaversiota näillä kielillä. Otamme mielellämme vastaan palautetta, niin positiivista kuin negatiivista. Jos et ymmärrä jotakin kohtaa tai jos sinulla on parannusehdotuksia, kuulemme siitä mielellämme!

• Olemme kääntäneet adminin, mutta haluamme myös tarjota tukea omalla kielelläsi. Olemme julkaisseet osittain käännetyn Help Centerin edellä mainituilla kielillä. Lisäksi tarjoamme näillä kielillä tukea sähköpostitse.

Usein kysytyt kysymykset

Miten osallistun beta-versioon?

Tässä betassa on kaksi osaa: kielen muuttaminen ja palautteen antaminen siitä mitä näet.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset ja klikkaa sitten Sopimus ja käyttöoikeudet.

2. Valitse se henkilökunnan jäsen, jonka kielen haluat vaihtaa.

3. Valitse käytettävä kieli Kieli-kohdan luettelosta.

Voit lähettää palautetta napauttamalla profiiliasi näytön yläosassa ja napauttamalla sitten linkkiä palautteen lähettämiseksi. Sinua pyydetään vastaamaan muutamiin kysymyksiin, ja sinulta kysytään, voimmeko ottaa sinuun yhteyttä tarkemman palautteen saamiseksi.

Voinko vaihtaa kieleni takaisin englanniksi?

Kyllä voit. Voit vaihtaa kielen takaisin englanniksi milloin tahansa. Jos päätät vaihtaa takaisin englanniksi, sinua pyydetään antamaan palautetta kokemuksestasi. Haluaisimme kuulla, miten voisimme parantaa Shopify-palvelua kielelläsi.

Julkaistaanko Shopify muilla kielillä?

Shopify aikoo julkaista enemmän kieliä tulevina kuukausina ja vuosina.

Millaista palautetta haluatte?

Haluaisimme mielipiteesi käännösten tarkkuudesta ja tyylistä. Jos lisäksi näet jotain virheellistä tai epäselvää, haluaisimme kuulla myös siitä.