Shopify useilla kielillä

Shopify on saatavilla seuraavilla kielillä:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • tšekki
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Englannin kieli
  • suomi
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Japani
  • korea
  • norja
  • puola
  • Portugali (Brasilia)
  • portugali (Portugali)
  • Espanja
  • ruotsi
  • thai
  • turkki
  • vietnam

Tietoja beetaversioiden kielistä

Shopify on julkaissut rajoitetun beta-version hallinnasta ja ohjekeskuksesta näillä kielillä. Nämä kannattaa tietää:

• Tämä julkaisu on vasta alkua. Jatkamme kehitystyötä tarjotaksemme enemmän sisältöä omalla kielelläsi. Tämä beta-versio on monikielinen versio, mikä tarkoittaa, että jotkin näytöt näkyvät edelleen englanniksi. Olemme pyrkineet keskittymään tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotta saat käsityksen siitä, miltä Shopifyn kanssa työskentely tuntuu omalla kielelläsi.

• Voit kokeilla Shopifyn beetaversiota näillä kielillä. Otamme mielellämme vastaan palautetta, niin positiivista kuin negatiivista. Jos et ymmärrä jotakin kohtaa tai jos sinulla on parannusehdotuksia, kuulemme siitä mielellämme!

• Olemme kääntäneet adminin, mutta haluamme myös tarjota tukea omalla kielelläsi. Olemme julkaisseet osittain käännetyn Help Centerin edellä mainituilla kielillä. Lisäksi tarjoamme näillä kielillä tukea sähköpostitse.

Usein kysyttyä

Miten vaihdan ensisijaisen kielen?

Vaiheet:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

1. Valitse Ensisijainen kieli -kohdassa Kieli-kentän avattavasta luettelosta kieli, jota haluat käyttää.

Voinko vaihtaa kieleni takaisin englanniksi?

Kyllä. Voit vaihtaa kielen takaisin englanniksi milloin tahansa.

Julkaistaanko Shopify muilla kielillä?

Shopify aikoo julkaista uusia kieliä tulevina kuukausina ja vuosina.