Tilin kielen ja alueen valitseminen

Shopify Adminissa voidaan käyttää monia eri kieliä. Voit myös muuttaa Shopify Adminissa ajan, päivämäärän, valuutan ja numeroiden esitysmuotoa muuttamalla tilisi aluetta. Voit vaihtaa tilisi kielen ja alueen milloin tahansa.

Käytettävissä olevat kielet

Shopify Admin voidaan vaihtaa seuraaville kielille:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • tšekki
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Englanti
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Korea
  • Norja
  • puola
  • Portugali (Brasilia)
  • Portugali (Portugali)
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Thai
  • Turkki
  • vietnam

Muita kieliä voidaan lisätä tulevaisuudessa.

Tilisi kielen vaihtaminen

Tilisi kielen vaihtaminen muuttaa vain kielen, jonka näet Shopify Adminissa. Se ei vaikuta verkkokauppasi kieleen. Jos haluat vaihtaa verkkokauppasi kielen, lue lisää kohdasta Teemojen kääntäminen.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.
  3. Valitse Ensisijainen kieli -kohdassa Kieli-kentän pudotusvalikosta kieli, jota haluat käyttää.

Tilin alueen muuttaminen

Tilin alueen muuttaminen muuttaa Shopify Adminissa ajan, päivämäärän, valuutan ja numeroiden esitysmuodon vastaamaan valitsemallasi alueella yleisesti käytettävää muotoa.

Jos valitsemasi tilin alueen valuutta ei vastaa kauppasi valuuttaa, kaupan valuutan valuuttakoodi näkyy ylläpitäjässäsi rahamääräisten arvojen vieressä. Jos esimerkiksi kaupan valuutassa ja tilin alueella käytetään Yhdysvaltain dollaria, 100 dollarin rahamääräinen arvo näkyy ylläpitäjässäsi muodossa "$100". Jos kaupan valuutta on Yhdysvaltain dollari ja tilin alueella käytetään euroja, 100 dollarin rahamääräinen arvo näkyy muodossa "$100".

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.
  3. Klikkaa Ensisijainen kieli ‑osion Alueellinen muoto ‑kentässä Vaihda alueellinen muoto.
  4. Valitse haluamasi alue pudotusvalikosta.