Customer Privacy -sovellus

Shopifyn Customer Privacy -sovelluksen avulla voit saada verkkokaupan kävijöiltä suostumuksen seurantaa varten, jotta voit noudattaa Kalifornian yksityisyyden suojaa koskevaa lakia (CCPA) tai yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Customer Privacy -sovelluksen avulla voit:

• parantaa asiakkaiden luottamusta lisäämällä bannerin, jonka avulla kävijät voivat valita, haluavatko he hyväksyä evästeet
  • käyttää malleja, joissa on esitäytettynä eri alueiden tietosuojavaatimuksia
  • valita ja muokata helposti tietosuojailmoitusta, jonka haluat julkaista kauppakaupassasi.

Customer Privacy -sovellus on ilmainen sovellus, jonka voit lisätä Shopify App Storesta.

Rajoita kolmansien osapuolten toimesta tehtävää kalifornialaisten asiakkaidesi tietojen myyntiä -asetuksen poistaminen käytöstä

Jos olet ottanut käyttöön Rajoita kolmansien osapuolten toimesta tehtävää kalifornialaisten asiakkaidesi tietojen myyntiä -valinnan verkkokauppa-asetusten Asiakkaiden tietosuoja -osiossa, sinun on päivitettävä verkkokauppasi uusimpaan versioon 1. marraskuuta 2021 mennessä. Saat ohjeita verkkokauppasi asetuksista.

Et voi käyttää Rajoita kolmansien osapuolten toimesta tehtävää kalifornialaisten asiakkaidesi tietojen myyntiä -valinnan vanhempia versioita 1. marraskuuta 2021 jälkeen, koska tämä estää automaattisesti kaiken Kaliforniassa asuvien asiakkaiden tietojen jakamisen. Sen sijaan sinun on annettava Kaliforniassa asuville verkkokauppakävijöille mahdollisuus kieltää tietojensa jakaminen.

Jos käytät Rajoita kolmansien osapuolten toimesta tehtävää kalifornialaisten asiakkaidesi tietojen myyntiä -valintaa, asenna Customer Privacy -sovellus, joka auttaa sinua noudattamaan CCPA-vaatimuksia.