Kauppiaan ennakkomaksu

Jos olet oikeutettu käteisennakkoon, saat Shopifysta sähköpostiviestin ja näet Shopify adminissa kutsun lähettää Shopify Capitalia koskeva hakemuksesi Shopify-ylläpitäjässä. Sinut ohjataan sitten YouLendiin käteisennakkoa koskevan hakemuksen täyttämiseksi.

Sovelluksesi edellyttää, että lähetät tietoja maksuistasi.

Saat sähköpostiviestin, kun hakemuksesi on hyväksytty tai hylätty. Jos hakemuksesi hyväksytään, allekirjoitat DocuSign-sopimuksen YouLend kanssa ja saat sitten varat.

Pyydä kauppiaan ennakkomaksua YouLendiä käyttävältä Shopify Capitalilta

Jos saat Shopifylta sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että olet oikeutettu käteisennakon, voit lähettää pyynnön Shopify-ylläpitäjän kautta.

1. Siirry Shopifyn admin-sivulla kohtaan Asetukset.

2. Klikkaa Shopify Capital -vaihtoehtoa.

3. Klikkaa Hae rahoitusta YouLendin kautta.

Sinut ohjataan YouLend-sivustolle, jossa voit laatia hakemuksesi.

Maksutiedot

Laatiessasi hakemustasi YouLendin kanssa sinua pyydetään lähettämään heille maksutietosi.

Jos käsittelet maksuja Shopify Payments -palvelua käyttäen, voit viedä maksutietotiedot Shopify-ylläpitäjästä kohdassa Asetukset > Maksupalveluiden tarjoajat > Näytä maksut > Vie.

Jos käsittelet maksuja kolmannen osapuolen portaalia käyttäen, ota yhteyttä portaaliin ja selvitä, miten voisit hakea kyseiset tiedot.

Jos olet poistanut Shopify Payments -palvelun käytöstä, mutta tarvitset jonkin osan myyntihistoriaasi, voit viedä maksutapahtumat Shopify-ylläpitäjästä.

Pankkitilin päivittäminen

Kun olet saanut rahoitushakemuksesi valmiiksi, sinun on päivitettävä maksuihisi käytetty pankkitili. Saat YouLendilta sähköpostiviestin, jossa on tiedot tätä tarkoitusta varten luodusta uudesta henkilökohtaisesta pankkitilistä.

Maksut talletetaan YouLend-tilillesi. Kun maksusuoritukset on kerätty, jäljelle jäänyt maksusi talletetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Rahoituksen hallinta

Voit hallita hakemustasi YouLend-portaalin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia YouLendille tai soita yritykseen numeroon + 442039818709 tai 02039818709.