Kirjautumispalveluiden käyttö

Voit käyttää kirjautumispalveluita kirjautuaksesi Shopify adminiin G Suite -ohjelmiston avulla. Sisäänkirjautuminen G Suite -ohjelmistolla voi yksinkertaistaa sinun ja henkilöstösi kirjautumisprosessia, kun käytät säännöllisesti Shopify- ja G Suite -sovelluksia, kuten Google Docsia tai Google Kalenteria. Sinun täytyy olla Shopify-kaupan omistaja, jotta voit ottaa kirjautumispalvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Lisää henkilöstöä G Suiteen

Vaiheet:

1. Lisää henkilökuntaa Shopify adminissa.

2. Varmista, että olet kirjautunut sisään G Suite -tilillesi. Sähköpostiosoitteesi on oltava sama sekä Shopify-henkilöstötililläsi että G Suite -tililläsi.

3. Siirry Shopify adminiin napauttamalla Kirjaudu sisään.

Ota käyttöön G Suite -ohjelmiston sisäänkirjautumispalvelut

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset ja klikkaa sitten Sopimus ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Valitse Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Anna G Suite -verkkotunnuksesi nimi.

5. Klikkaa Tallenna.

Poista G Suite -ohjelmiston kirjautumispalvelut käytöstä

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset ja klikkaa sitten Sopimus ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Poista valinta Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Katso niiden tilien luettelo, jotka menettävät pääsyn kauppaasi G Suiten käytöstäpoiston jälkeen. Vahvista sitten niiden tilien luettelo, jotka pystyvät yhä kirjautumaan sisään käyttämällä Shopify-sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

5. Klikkaa Poista käytöstä.

Aiheeseen liittyvät linkit