Kehitettävien kauppojen luonti

Shopify Partner-kumppanina voit luoda rajoittamattoman määrän testikauppoja. Kehityskauppa on ilmainen Shopify-tili, joka sisältää muutamia rajoituksia. Kehityskaupan avulla voit kokeilla kaikkia luomiasi teemoja tai sovellukset tai perustaa asiakkaan Shopify-tilin. Kehityskaupan perustaminen ja sen luovuttaminen asiakkaalle antaa sinulle kuukausittaisen toistuvien tulojen osuuden.

Testikauppojen ominaisuudet ja rajoitukset

Testikaupoissa on suurin osan Advanced Shopify -sopimuksen ominaisuuksista.

Voit tehdä seuraavia toimenpiteitä, kun kehität ja testaat testikauppaa:

• Voit käsitellä rajattomasti testitilauksia (esimerkiksi käyttämällä testi-maksuportaalia tai REST-hallinta-API:a)
  • Voit käsitellä jopa 50 tilausta aktiivisen maksuportaalin kautta (tekemällä esimerkiksi ostoksen verkkokaupan kautta) testausta varten tapauksissa, joissa testi-maksuportaali on riittämätön
  • Voit luoda rajoittamaton määrän yksilöllisiä tuotteita
  • Voit luoda jopa 10 yksityistä sovellusta
  • Voit määrittää mukautetun verkkotunnuksen

Testikaupassa et voi kuitenkaan suorittaa kaikkia toimintoja, ennen kuin siirryt maksulliseen tilaukseen. Et voi esimerkiksi:

Kehittäjän esikatselut

Kun luot testikaupan, voit ottaa käyttöösi kehittäjän esikatselun. Kehittäjän esikatselussa saat varhaisen pääsyn Shopifyn uusiin ominaisuuksiin, jotta voit luoda ja testata sovelluksia niin, että voit ottaa huomioon tulevat ominaisuudet jo ennen kuin ne julkaistaan kauppiaille.

Testikauppa, jossa on käytössä kehittäjän esikatselu, sisältää kaikki Advanced Shopify -sopimuksessa käytettävissä olevat ominaisuudet, mutta kauppaa ei voida siirtää toiselle omistajalle tai maksulliseen sopimukseen.

Luo testikauppa

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy olla Shopify-yhteistyökumppanitili.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Napauta Kaupat.
  3. Napauta Lisää kauppa.
  4. Valitse Kaupan tyyppi -kohdasta Testikauppa.
  5. Kirjoita Kirjautumistiedot-osioon kaupan nimi ja salasana, jota voit käyttää sisäänkirjautumiseen. Oletusarvoisesti käyttäjätunnuksena käytetään Partner Dashboardiin yhdistettyä sähköpostiosoitetta, mutta voit muuttaa sitä halutessasi.
  6. Valinnainen: Ota kehittäjän esikatselu käyttöön valitsemalla Luo ei-siirrettävä kauppa, jossa on käytössä kehittäjän esikatselu. Valitse kehittäjän esikatseluversio alasvetovalikosta.
  7. Valinnainen: Valitse Kaupan tarkoitus -osassa syy, miksi luot tämän testikaupan.
  8. Napauta Tallenna.

Kun olet saanut testikaupan valmiiksi, voit luovuttaa sen asiakkaalle tai arkistoida sen.