Kaupallinen rakenne

Shopify Plus -sovellussertifiointiohjelman käyttöoikeus perustuu vuosittaiseen 15 000 dollarin sertifiointimaksuun sekä kuukausittaiseen Shopify Plus -kauppiaskohtaiseen integraatioveloitukseen.

Menestyvän Shopify Plus ‑sovellussertifiointiohjelman kehittäminen ja tukeminen sekä saumattomien kauppiaskokemuksien luominen edellyttävät huomattavia investointeja ja molempien osapuolien koordinointia, jotta yhteinen arvolupaus toteutuu. Tämä Shopify Plus ‑ekosysteemiin sijoittaminen näkyy ohjelman kustannuksissa, ja se kattaa Shopify-alustan käytön, pääsyn ohjelman hyötyihin ja sovelluksen sertifioinnin.

Shopify Plus -sovelluskumppanitiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä antaakseen lisätietoja sen jälkeen, kun hakemuksesi on tarkastettu.