Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy on yksinomaan Shopify-yhteistyökumppaneille tarkoitettu verkkokoulutus- ja sertifiointiohjelma. Ohjelmaan sisältyy kursseja, joiden avulla yhteistyökumppanit voivat kasvattaa liiketoimintansa monin eri tavoin:

• Kehitä taitojasi: Kehitä Shopify-alustaan liittyviä taitojasi ja tutustu tapoihin, joilla voit kehittää liiketoimintastrategiaasi.
  • Monipuolista palvelutarjontaasi: Tutustu tapoihin, joilla voit hyödyntää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ja auta erikokoisia kauppiaita kasvattamaan liiketoimintaansa.
  • Kouluta uusia työntekijöitä: Käytä ohjelmaa Shopifyn kanssa yhteistyötä tekevien yritysten uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

Shopify Partner Academy -opetussuunnitelmaan lisätään jatkuvasti uusia kursseja, opiskeluoppaita ja sertifiointikokeita. Lue lisää ohjelmasta julkisella kohdesivullamme tai kirjaudu Partner Dashboardiin, jotta saat pääsyn koulutussisältöihin.

Siirry Shopify Partner Academyyn nyt

Shopify Partner Academyn opetussuunnitelma

Shopify Partner Academyn opetussuunnitelmassa keskitytään kahteen teemaa:

• Tuotteiden perusteet: tietoa Shopify-alustasta ja sen eri palveluista
  • Liiketoiminnan perusteet: Shopify-yhteistyökumppanina menestymiseen tarvittavia tietoja

Perusopintoihin sisältyy 11 kurssia, jotka auttavat yhteistyökumppaneita ymmärtämään, miten Shopify-alusta toimii ja miten yritystä voi kehittää Shopify-yhteistyökumppanina. Se sisältää myös kaksi perustason sertifiointikoetta, jotka auttavat yhteistyökumppaneita mittaamaan tietämystään ja todistamaan asiantuntemustaan. Ohjelman avulla voidaan myös auttaa uusia yhteistyökumppaneita pääsemään alkuun Shopifyssa tai kouluttaa työntekijöitä ja määrittää yhteistyökumppaniorganisaatioita koskeva tietämyksen perustaso.

Kurssille osallistuminen Shopify Partner Academy -palvelussa

Kurssille osallistuminen:

1. Siirry Partner Dashboardista kohtaan Resurssit > Partner Academy.
  2. klikkaa Partner Academy -sivulla Näytä kaikki kurssit.
  3. Klikkaa Aloita sen kurssin vierestä, johon haluat päästä.

Kun olet aloittanut kurssin, edistymisesi tallennetaan. Voit lopettaa työskentelyn milloin tahansa ja jatkaa sitä myöhemmin seuraavia ohjeita noudattamalla.

Sertifiointikokeen suorittaminen Shopify Partner Academyssa

Sertifiointikokeen suorittaminen:

1. Siirry Partner Dashboardista kohtaan Resurssit > Partner Academy.
  2. Valitse Available certifications (Saatavilla olevat sertifikaatit) -kohdasta Aloita koe sen kokeen vierestä, jonka haluat suorittaa.

Kun olet läpäissyt kokeen, se näkyy Partner Academy -sivun Sertifikaatit-osiossa. Lue lisää sertifiointikokeista kohdassa Mitä kokeen läpäiseminen edellyttää?

Usein kysyttyä

• Kuka voi päästä Shopify Partner Academyyn?
  • Mitä aiheita kurssit ja kokeet kattavat?
  • Kuinka kauan koulutusohjelman suorittaminen loppuun kestää?
  • Mitä kokeen läpäiseminen edellyttää?

Kuka voi päästä Shopify Partner Academyyn?

Shopify Partner Academy on tarkoitettu niille käyttäjille, joilla on yhteistyökumppanin tili, käyttäjiä voivat olla esimerkiksi sovelluskehittäjät, kumppanuusmarkkinoijat ja Shopify Plus -yhteistyökumppanit. Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä Shopify-yhteistyökumppaniksi, jos haluat mukaan ohjelmaan.

Mitä aiheita kurssit ja kokeet kattavat?

Kurssin aiheet on jaettu kahteen teemaan: tuotteisiin ja liiketoimintaan. Perusopinnoissa keskitytään tuotteiden ja liiketoiminnan perusasioihin, kun taas jatko-opinnoissa syvennytään tiettyihin aihealueisiin.

Tuotteiden perusteet

• Shopifyn perusteet
  • Suunnittelun ja teemojen perusteet
  • Kehityksen perusteet
  • Kaupan toimintojen perusteet
  • Shopify Plus -perusteet

Liiketoiminnan perusteet

• Shopify-yhteistyökumppaniohjelman perusteet
  • Myynnin perusteet
  • Markkinoinnin perusteet
  • Projektinhallinnan perusteet
  • Tulojen ja hinnoittelun perusteet
  • Kumppanimarkkinoinnin perusteet

Olemme aloittaneet julkaisemalla perustason kursseja ja kokeita, ja jatkotason materiaaleja lisätään lähikuukausina.

Kuinka kauan koulutusohjelman suorittaminen loppuun kestää?

Voit valita, mitä kursseja ja kokeita haluat suorittaa, ja voit tehdä ne omaan tahtiin. Jokainen kurssi kestää noin 30 minuuttia. Sinun ei tarvitse suorittaa kursseja ja kokeita tietyssä järjestyksessä. Kokeneet yhteistyökumppanit voivat halutessaan siirtyä suoraan osaamistasoaan mittaaviin kokeisiin.

Mitä kokeen läpäiseminen edellyttää?

Voit siirtyä kokeisiin Partner Dashboardin Partner Academy-sivulta.

Kokeet eivät edellytä kurssien suorittamista, ja niihin osallistuminen on ilmaista. Kun olet suorittanut kokeen, voit suorittaa sen uudelleen niin monta kertaa kuin haluat. Kun läpäiset kokeen, sertifikaatti ilmestyy Partner Dashboardiin.