Töiden hallinta

Tehtävät ovat kirjauksia työstä, jota olet tekemässä kauppiaille. Voit avata Tehtävät-sivun Partner Dashboardista siirtymällä kohtaan Palvelut > Tehtävät.

Jos kauppias hyväksyy ehdotuksen ja valitsee Uusi kauppa, kun häntä pyydetään valitsemaan työn alla oleva kauppa, tehtävää ei luoda. Voit sen sijaan tarkastella hyväksyttyä ehdotusta klikkaamalla ehdotusviestiä tai klikkaamalla keskustelun Ehdotukset ja tehtävät -ruudussa olevaa hyväksyttyä ehdotusta.

Alla on muutamia tapoja, joilla voit hallinnoida tehtäviä Experts Marketplacessa.

Tehtävän viestien käyttö

Jos haluat siirtyä tehtävään yhdistetyn kauppiaan kanssa käymääsi keskusteluun, klikkaa keskustelua Viestit-kohdassa.

Asetukset

Tarjoamiesi palveluiden ja niiden hinnoittelun lisäksi käytettävissäsi on asetuksia, joilla voit parantaa vastaanottamiesi viestien hallintaa. Voit määrittää seuraavat asetukset:

  • Oletko käytettävissä työhön ja voiko sinuun ottaa yhteyttä asiantuntijaprofiilissasi
  • Haluatko näkyä markkinapaikan hakutuloksissa ja tulla yhdistetyksi valinta-algoritmin kautta kauppiaisiin
  • Haluatko toimia suoratoimittajien kanssa
  • Sähköpostiosoite, johon vastaanotat viestejä ja työilmoituksia

Jos haluat päivittää työasetuksesi, siirry Työt-sivullesi ja klikkaa Muokkaa asetuksia.

Töiden hallinta

Voit hallita ja tarkastella töittesi tilaa Partner Dashboardissa. Töilläsi voi olla jokin seuraavista tiloista:

  • Uusi - Uusi työ, jota et ole vielä avannut.
  • Avattu - Uusi työ, jonka olet avannut, mutta johon et ole vastannut.
  • Hylätty - Työ, jonka joko sinä tai kauppias olette hylänneet.
  • Vanhentunut - Työ, joka on vanhentunut 72 tunnin jälkeen ilman että kukaan asiantuntijan on vastannut siihen. Et voi tehdä mitään vanhentuneiden töiden osalta.
  • Vastattu - Työ, jonka osalta odotat kauppiaan vastaavan viimeisimpään viestiisi.
  • Odottaa vastausta – Työ, jonka osalta kauppias odottaa sinun vastaavan hänen viimeisimpään viestiinsä.
  • Ei-aktiivinen - Työ, jonka olet merkinnyt ei-aktiiviseksi. Jos haluat, voit edelleen viestiä kauppiaan kanssa tämän työn kautta.
  • Valmis - Työ, jonka olet merkinnyt valmiiksi. Katso lisätietoja töiden loppuun viemisestä ja arvioiden hankkimisesta.

Tehtävien siirtäminen tiimin jäsenille

Jos organisaatiossasi on useampi kuin yksi tiimin jäsen, voit siirtää tiettyjä tiimin jäseniä tehtävään seurataksesi ja hallitaksesi työskentelyä tehokkaammin. Kun siirrät tiimin jäsenen tehtävään, kyseiselle tiimin jäsenelle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Hän saa myös jatkossa kaikki tehtävään liittyvät viestit sähköpostina.

Vaiheet:

  1. Kirjaudu Partner Dashboardiin.
  2. Klikkaa ensin Tehtävät ja sitten tehtävää, jonka haluat siirtää.
  3. Klikkaa tehtävän sivulla Siirronsaajat-kohdan alla Hallinnoi.
  4. Valitse tehtävään lisättävät tiimin jäsenet ja klikkaa sitten Siirrä.

Voit myös siirtää itsesi tehtävään käyttämällä Siirronsaajat-sivulla siirrä itsesi -valintaa.

Työn hylkääminen

Ymmärrämme, että aina työ ei sovi sinulle. Kun näin tapahtuu, voit hylätä työn tehtäväsivulla klikkaamalla Lisää toimintoja > Hylkää työ. Voit hylätä työn koska tahansa, mutta suosittelemme, että hylkäät työn heti kun näet, että et ole oikea henkilö työn suorittamiseen. Näin kauppias voi jatkaa prosessia toisen asiantuntijan kanssa ja saada silti hyvän vaikutelman sinusta.

Lisäksi algoritmimme, jotka etsivät työlle sopivat tekijät ja määrittävät tekijän sijoituksen, ottavat huomioon normaalisti hylkäämäsi työtyypit, mikä auttaa meitä löytämään paremmin sinulle sopivat kauppiaat.

Jos olet saanut viestin kauppiaalta, mutta kauppias ei ole hyväksynyt ehdotusta, voit vastata kauppiaalle, ettet voi toteuttaa kauppiaan pyyntöä. Lisätoimia ei tarvita. Vastauksesi ei vaikuta vastaavuus- ja sijoitusalgoritmeihin.