App recommendations

Denne funksjonen er i beta.

Shopify tilbyr nå tilpassede anbefalinger for apper som kan hjelpe deg med å drive eller utvide virksomheten din. Disse anbefalingene er basert på butikker som ligner din i form av brutto markedsverdi (GMV), månedlig inntekt (MRR), bransje, posisjon, butikkens alder og andre egenskaper. Noen anbefalinger kan også styres av hvordan du allerede bruker Shopify.

Du kan se app-anbefalinger på flere steder, inkludert Apper -siden i Shopify-administratoren, Anbefalt for deg -seksjonen på Shopify App Store-hjemmesiden og utloggingssiden i Shopify.

App-anbefalinger i Shopify-administratoren din er ikke reklame. App-utviklere kan ikke betale Shopify for å få en app til å vises i anbefalinger.