Arrive for iOS og Android

Arrive er en mobilapp for iOS- og Android- enheter. Kundene kan bruke Arrive for å gjøre netthandelen bedre følgende måter:

• spor bestillinger på nett
  • Oppdag flere produkter fra butikker der de har lagt inn bestillinger

Hvis du selger ved hjelp av Shopify kan du gi kundene muligheten til å installere Arrive fra butikkens side for bestillingsstatus. Bare kunder i USA og Canada som går gjennom bestillingsstatusen fra en mobil enhet får opp muligheten til å bruke Arrive.

Du kan ikke deaktivere butikkprofilen eller produktanbefalingene fra å vises i Arrive.

Finn ut mer om å bruke Arrive fra Arrive OSS.

Krav

Arrive er gratis og er tilgjengelig på mobilenheter med følgende operativsystemer:

• iOS(versjon 10.3 eller senere) for iPhone, iPad og iPod touch
  • Android(versjon 5.0 eller senere)

Sporing av bestilling på nett

Kunder kan spore levering av nettbestillinger fra bestillings-fanen i Arrive-appen. Når en kunde bruker Gmail, lokaliserer Arrive e-post med sporingsnumre automatisk for å identifisere bestillinger som skal spores. Kunder som bruker en annen type e-postadresse, kan legge til sporingsnummer manuelt.

Arrive søker gjennom e-poster for å hente inn bestillingsinformasjon. Hvis du har spørsmål om personvern, kan sjekke Arrives personvernerklæring.

Når Arrive sporer en bestilling, hender det av og til at en ikke har nok informasjon til å vise en nøyaktig plassering for leveringen. Leveringsstatusen er allikevel riktig.

Butikkprofiler

Kunder kan bruke Arrive til å vise en liste over butikker som de tidligere har bestilt fra. Når en bestilling legges til i Arrive, vil den relaterte butikkens profil vises i butikk-fanen i Arrive-appen. Butikk-profiler bestilles når den relaterte bestillingen ble lagt til i Arrive, fra nyeste til eldste.

Butikkprofiler for Shopify-butikker som vises i denne listen, kan omfatte produktanbefalinger basert på butikkens mest populære produkter. Populære produkter genereres i Shopify basert på butikkens salgsdata.

Butikkprofilen inneholder navnet, beskrivelsen og logoen til butikken, og alle kan tilpasses i Shopify. Du kan endre logoen ved å endre logoen som brukes i e-postvarslene. Du kan endre butikkbeskrivelsen ved å redigere nettbutikkens metabeskrivelse.

Kundene dine kan bruke Arrive selv om du ikke aktiverer alternativet for å bli medlem fra bestillingsstatussiden i butikken. Hvis en kunde som bruker Arrive legger inn en bestilling i butikken din, vil de kunne se butikkprofilen din i bestillingsloggen.