Bulk Account Inviter

Du kan benytte Bulk Account Inviter-appen for å invitere kundene til å aktivere kontoene sine for nettbutikken din. Denne appen er nyttig etter at du har importert kundekontoer fra en annen plattform eller fra en annen Shopify-butikk.

Legg til Shopifys SPF-post til domeneverten (bare tilpassede domener)

Shopify bruker Sender Policy Framework (SPF) til å bekrefte e-postadressen du bruker for de automatiske e-postvarslene som kundene mottar, kjent som kunde-e-postadressen din. Dette forhindrer at e-postvarsler blir merket som søppelpost. Den fjerner også via Shopify-merknaden fra avsenderinformasjonen og viser kundens e-postadresse i stedet for no-reply@shopify.com i avsenderfeltet.

Steg:

1. Logg på domene-vertskontoen din.

2. Finn domenets TXT record. Dette vises vanligvis ved siden av CNAME record og MX record.

3. Legg til følgende SPF-post i TXT-oppføringen din:v=spf1 include:shops.shopify.com ~all

4. Lagre endringene.

Masseinviter kunder

Du kan masseinvitere kunder ved å sende e-poster til en hel kundegruppe. Du finner mer informasjon om hvordan du oppretter disse gruppene i Opprett kundegrupper. Når du har opprettet disse egendefinerte gruppene, må du følge disse trinnene for å invitere målkundene dine.

Steg:

1. Fra Shopify administrator går du til apper og åpner masse konto invitasjons appen.

2. I Kundegruppe-rullegardinmenyen velger du kundegruppen du vil invitere.

3. Klikk på Opprett e-post. Som standard genereres invitasjonene fra Kontoinvitasjon-malen. Hvis du vil endre emnet eller innholdet i disse e-postmeldingene, kan du redigere feltene Emne og Egendefinerte meldinger.

4. Velg en e-postadresse fra rullegardinlisten. Dette er e-postadressen kundene ser når de mottar invitasjonen.

5. Klikk på Gå gjennom, og klikk deretter på Send e-post.

E-postinvitasjonene er sendt. Avhengig av antall kunder du inviterer, kan det ta en stund før alle invitasjonene sendes.

Relaterte koblinger