Shopify Flow

Shopify Flow er en automatiseringsplattform for netthandel som lar deg effektivisere manuelle oppgaver og prosesser i butikken din og på tvers av apper.

Brukstilfeller

Du kan bruke Flow til å automatisere vanlige oppgaver i butikken din, for eksempel:

• Tagge lojale kunder
  • Kansellere bestillinger med høy risiko
  • Flagge bestillinger med høy risiko før betalingen innhentes
  • Varsle oppfyllelses- eller logistikkteamet ditt om hastebestillinger
  • Sende ombestillingsforespørsler når lagerbeholdningen din er lav
  • Identifisere og legge til tagger på produkter basert på tittel eller SKU

For å opprette disse automatiseringene velger du utløsere, betingelser og handlinger.

Utløsere er hendelser som kjører i butikken din eller i en app, slik som bestillinger som opprettes eller kunder som legges til i en app.

Betingelser sørger for at arbeidsflyten din kun kjører handlinger når visse betingelser er oppfylt.

Handlinger er oppgaver som kan gjøre endringer i objekter i Shopify-butikken din, samt i apper.

Utløser – Start en arbeidsflyt fra en hendelse i Shopify eller fra en app Betingelse – Sett betingelser som avgjør om en arbeidsflyt skal kjøre. Handling – Avslutt en arbeidsflyt med en oppgave som utføres i en butikk eller en app.

Relaterte koblinger

Relaterte koblinger for utviklere