Importere og eksportere arbeidsflyter

Du kan importere og eksportere arbeidsflyter for å legge de til i andre butikker, dele dem med andre forhandlere og opprette sikkerhetskopier.

Siden arbeidsflyter kun kan redigeres og lagres innen Flow, kan du stole på at ikke de inneholder noen instruksjoner eller kode som ikke støttes. Når du importerer en arbeidsflyt, legges den til Flow, men den aktiveres ikke i butikken din. Før du aktiverer en arbeidsflyt, må du se gjennom den og spesialtilpasse den til dine forretningsbehov:

• Sørg for at du endrer eventuelle e-post- eller Slack-adresser slik at meldingene dine sendes til de riktige personene.
  • Gå gjennom meldingsteksten for å sørge for at den passer med stil og tone i bedriften din.
  • Hvis en arbeidsflyt bruker Slack og du ikke gjøre det, kan du erstatte handlingen med en handling som sender en e-postmelding.

Importer arbeidsflyt-filer

Slik importerer du arbeidsflyt:

1. Fra arbeidsflyt-siden i Flow klikker du på flere handlinger > Importer arbeidsflyt og følger instruksjonene:
    Klikk Flere handlinger > Importer de arbeidsflytene du vil importere.
    Den importerte arbeidsflyten legges til i listen over arbeidsflyter.
  2. Klikk på arbeidsflyten for å åpne siden med arbeidsflyt-detaljer, og klikk på Rediger arbeidsflyt. Sørg for at arbeidsflyten ikke mangler noen opplysninger, for eksempel en betingelse eller handling.
  3. Når du er fornøyd med endringene, klikker du Aktiver for å aktivere arbeidsflyten.

Redigering av arbeidsflyt-filer

Du kan redigere arbeidsflytene dine kun ved hjelp av Flow. Du kan åpne en arbeidsflyt-fil i et redigeringsprogram for å vise innholdet, men du kan ikke gjøre endringer i filen. Filer som har blitt redigert utenfor Flow kan ikke importeres til noen butikker (inkludert den butikken du først eksporterte den fra). Denne begrensningen gjør at arbeidsflyten du importerer, bare består av innhold som støttes av Flow.

Eksporter arbeidsflyt-filer

Før du eksporterer en arbeidsflyt som du har tenkt å dele med en annen forhandler, må du fjerne eventuell identifiserende eller sensitiv informasjon som e-postadresse eller annen kontaktinformasjon. Lagrede arbeidsflyter, inkludert de som ikke kan aktiveres fordi de mangler noen opplysninger, kan eksporteres. Etter du har importert en arbeidsflyt, må du gå gjennom den og angi eventuelle manglende opplysninger.

Slik eksporterer du en arbeidsflyt-fil:

1. Åpne arbeidsflyten i arbeidsflyt-redigeringsprogrammet.
  2. Klikk på Flere handlinger > Eksporter arbeidsflyt og følg instruksjonene.

Relaterte koblinger