Liquid-støtte i Flow

Utviklere som har erfaring med Shopify Liquid kan legge til Liquid i tekstfelt i handlinger. Hvis du ikke er kjent med Shopify Liquid, kan du bruke vinduet Legg til mal-variabler for å legge til Liquid i meldingene dine.

Flow støtter mesteparten av Shopify Liquid, men det er noen unntak som er beskrevet her.

Betingede tagger og gjentakelsestagger

Du kan legge til flytende variabeltagger i arbeidsflytmeldingene dine manuelt. Du kan bruke disse taggene til å få med mer informasjon i meldingene dine.

Du kan for eksempel bruke et for loop-objekt til å gå gjennom en liste over objekter, for eksempel linjevarer for en bestilling. Med disse taggene kan du opprette meldinger som inneholder detaljer, for eksempel produktnavn, SKU, pris og antall for hver linjevare i en bestilling, og gjøre slik at mottakerne ikke trenger å slå opp denne informasjonen i Shopify-administratoren.

Flow støtter alle Shopify Liquid-betingede (eller kontrollflyt) tagger:

Flow støtter også alle Shopify Liquid gjentakende tagger:

Filtre

Flow støtter følgende Shopify Liquid-filtre:

Filtre som Shopify Liquid støtter i Flow
Filtrer navn Filter type
abs Matematikk
tilføyings Streng
kapitalisere Streng
ceil Matematikk
concat Matrise
dato Ytterligere
standard Ytterligere
divided_by Matematikk
downcase Streng
unnslipp Streng
først Matrise
etasje Matematikk
bli med i Matrise
siste Matrise
lstrip Streng
kart Matrise
minus Matematikk
modulo Matematikk
newline_to_br Streng
pluss Matematikk
foranstill Streng
fjern Streng
remove_first Streng
erstatt Streng
replace_first Streng
omvendt Matrise
rund Matematikk
rstrip Streng
størrelse Matrise
skive Streng
sorter Matrise
del opp Streng
strip Streng
strip_html Streng
strip_newlines Streng
ganger Matematikk
avkorte Streng
truncatewords Streng
unik Matrise
upcase Streng
url_encode Streng

Eksempler

Se eksempler på meldinger og notater som bruker Liquid.

Relaterte koblinger