Geolocation

Geolocation-appen gir språk- og valutaanbefalinger til kundene basert på geografisk plassering, samt nettleser eller enhetsspråk. Denne funksjonen lar kunder se butikken din på sitt foretrukne språk og handle i deres foretrukne valuta. Geolocation-appen legger også til en velger i bunnteksten til nettbutikken som gjør det mulig for kundene dine å velge språk og valuta.

Etter at en anbefaling om bytte av valuta er akseptert eller avvist, vil ikke kunden se noen valutaanbefaling for butikken på 14 dager. Ventetiden tilbakestilles hvis kunden sletter informasjonskapsler. Språkanbefalinger vises i hver nye økt.

Krav

For å gi språkanbefalinger må du selge på flere språk. For å gi valutaanbefalinger må du selge i flere valutaer.

Geolocation anbefaler bare språkene og valutaene du har aktivert for butikken din. Hvis du ikke bruker en av disse Shopify-funksjonene, kan du ikke bruke Geolocation til å gi anbefalinger.

Installer Geolocation-appen

1. Gå til app-siden for Geolocation .
  2. Klikk på Legg til app. Hvis du ikke er logget på Shopify-kontoen din, blir du bedt om å logge på.
  3. Klikk på Installer app.

Du kan fjerne Geolocation-appen fra butikken din ved å følge disse trinnene:

Etter at Geolocation-appen er avinstallert, trenger du ikke å fjerne eventuelle ubrukte kodesnutter fra tema malen.

Publiser anbefalinger

Anbefalinger lar besøkende surfe på sitt lokale språk og valuta. Geolocation-appen lar deg forhåndsvise anbefalingene dine før du publiserer dem i butikken din.

Følg disse stegene for å publisere anbefalinger:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Apper.
  2. Klikk på Geolocation
  3. Under Anbefalingerklikker du på Publiser.

Statusen endres til «Publisert i nettbutikken». Kundene dine vil som standard se alle publiserte språk og valutaer. De kan velge sitt foretrukne språk og valuta for å surfe i butikken.

Hvis du klikker på Avpubliser, endres statusen til «Ikke publisert i nettbutikken», og anbefalingene fjernes.

Tilpass anbefalingsinnstillinger

Følg disse stegene for å tilpasse anbefalingsinnstillingene:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Apper.
  2. Klikk på Geolocation.
  3. Under Anbefalinger-seksjonen klikker du på Tilpass.
  4. Tilpass anbefalingene.
  5. Klikk på Lagre.

Publiser velgere

Velgere lar besøkende velge språk og valuta når som helst. Du kan legge til valuta- og språkvelgere i bunnteksten til nettbutikken.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Apper.
  2. Klikk på Geolocation.
  3. Under Velgereklikker du på Publiser.
  4. Klikk på Lagre.

Hvis du klikker på Avpubliser, vil statusen endres til «Ikke publisert i nettbutikken», og velgerne fjernes.

Tilpass velgerinnstillinger

Du kan endre plasseringen til språk- og valutavelgeren i bunnteksten.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Apper.
  2. Klikk på Geolocation.
  3. Under Velgere-seksjonen klikker du på Tilpass.
  4. Velg Venstre, Midtstilt eller Høyre.
  5. Klikk på Lagre.

Språk- og valutaanbefalingene dine vises i bunnteksten til butikken din.