Opprette Launchpad-hendelser

Opprett en begivenhet for å planlegge salg, produktslipp og lagerpåfylling.

Før du setter i gang

Før du oppretter en hendelse, må du sørge for at du er kjent med Launchpads retningslinjer og begrensninger.

Opprett en begivenhet

Åpne Launchpad-appen fra Shopify-administratoren ved å klikke på apper og deretter klikke på Launchpad.

Trinn:

1. I Launchpad-appen klikker du på Opprett hendelse.

2. Angi en tittel for hendelsen.

3. Angi en startdato og et klokkeslett. Hvis du ikke angir en startdato og et klokkeslett når du lagrer arrangementet, blir det lagret som et utkast.

4. Valgfritt. Velg ett eller flere av følgende alternativer:

Hendelsealternativer
Alternativ Handling
Gi ut nye produkter under arrangementet Velg Publiser produkter på tvers av salgskanalene og klikk på Administrer. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Legg til lagerbeholdning til nåværende eller tidligere utilgjengelige produkter i løpet av arrangementet Velg Publiser produkter på tvers av salgskanalene og klikk på Legg til produkter. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Tilby noen av produktene eller samlingene dine til rabatterte priser eller salgspriser Velg Bruk rabatter på produktene og samlingene og klikk på Legg til produkter eller Legg til samlinger. Screenshot of the Apply discounts to your product and collections option
Planlegg at arrangementet skal avsluttes automatisk på en bestemt dato og klokkeslett Velg Angi sluttdato og følg instruksjonene. Hvis ikke du angir en sluttdato, må du avslutte arrangementet manuelt ved å klikke på Avslutt hendelse fra instrumentbord-siden. Enhver hendelse, selv om den har en sluttdato som er planlagt, kan stoppes på denne måten.
Bruk et annet tema Velg Aktiver temaveksling og følg instruksjonene.
Kjør spesifikke Shopify-skript Velg Aktiver varelinjeskript eller Aktiver leveringsskript og følg instruksjonene.
Lås butikken før arrangementet Velg Aktiver passordside og følg instruksjonene.
  1. Klikk på Lagre.

Hvis du har angitt en startdato og et klokkeslett, har du planlagt at arrangementet skal kjøre på dette tidspunktet. Hvis ikke lagres arrangementet som et utkast.

Relaterte koblinger