Ordreskriver

Du kan bruke Shopifys bestillingsskriver-app for å skrive ut tilpassede fakturaer, etiketter, pakksedler og andre dokumenter. For eksempel:

• John eier en klesbutikk. Hver gang han leverer en bestilling fra butikken din, bruker han bestillingsskriver-appen for å skrive ut en pakkseddel som legges ved i pakken.
  • Sameera eier en butikk som selger skreddersydde tremøbler. Hver gang hun får en bestilling på et håndlaget møbel, bruker hun bestillingsskriver-appen for å skrive ut en faktura som hun sender til kunden.

Du kan tilpasse malene i Order Printer-appen ved å bruke HTML, CSS og Liquid-kode. Shopify-brukerstøtte kan bistå med mindre tilpasninger, men større tilpasninger må gjøres av en erfaren tredjepartsdesigner.