Importere og eksportere omtaler med produktomtaler

Du kan bruke Produktomtaler-appen til å importere og eksportere produktomtaler fra andre gjennomgangstjenester.

CSV-filer for produktgjennomgang

Importerte og eksporterte produktomtaler formateres til en CSV-regnearksfil. Tabellen nedenfor beskriver topptekstene til regnearket (øverste rad) og typer informasjon som hører til i hver kolonne:

Sideoverskrifter for produktgjennomgang
Overskriftsnavn Informasjon om produktgjennomgang
product_handle Dette er enden av produktets URL-adresse. Hvis for eksempel produktet ditt vises i nettbutikken på https://johns-apparel.com/products/blue-t-shirt, så er product_handle den blue-t-shirt.
state Statusen til omtalen, for eksempel godkjent eller publisert.
vurdering En poengsum fra 0 til 5, der 5 representerer den mest positive produktomtalen.
tittel En kort tittel i fet skrift som sammenfatter kundens opplevelse. For eksempel: «Kjempebra!»
forfatter Det første og siste navnet som er koblet til kundekontoen som sendte inn omtalen.
e-post Kundens e-postadresse.
sted Kundens adresse, for eksempel by og land.
brødtekst En lengre beskrivelse av kundens opplevelse. De kan utdype hva de likte eller ikke likte med produktet ditt.
svar Et valgfritt svar på omtalen.
created_at Dato og klokkeslett da produktomtalen ble opprettet av kunden.
replied_at Dato og klokkeslett da svaret ble opprettet.

Importer omtaler

Før du begynner må du laste ned en CSV-fil med omtalen fra gjennomgangstjenesten du vil overføre fra. De fleste gjennomgangstjenestene lar deg eksportere dataene dine til en CSV-fil.

CSV-importøren skal fungere automatisk for populære gjennomgangstjenester, men det kan være at du må formatere CSV-filen til å matche formatet til denne eksempel-CSV-filen. Sørg for at du fjerner eksempelproduktet fra CSV-malen – hvis ikke får du en feil når du importerer CSV-filen.

Slik importerer du vurderinger til produktomtaler-appen:

1. Sørg for at du har en CSV-fil med omtalene du vil importere, og at den er formatert på riktig måte.

2. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Produktomtaler.

3. Klikk Innstillinger.

4. Klikk på Import.

5. Klikk på Velg fil og velg CSV-filen din.

6. Klikk på Import.

Eksporter omtaler

Slik eksporterer du eksisterende omtaler fra Produktomtaler-appen:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Produktomtaler.

2. Klikk Innstillinger.

3. Klikk på Eksporter.

En CSV-fil for regneark lastes ned i nettleseren.