Shopify-App

Med Shopify-appen kan du administrere butikken din fra iPhone eller Android. Bare last ned appen og logg inn på Shopify-kontoen din for å komme i gang med å drive virksomheten din.

Operativsystemkrav for Shopify-appen

Shopify-appen fungerer på Android-enheter og iOS-enheter inkludert iPhone, iPad og iPod Touch. Shopify-appen støtter følgende operativsystemversjoner:

• iOS – versjon 9.0 eller senere
  • Android – versjon 5 eller senere

Installer Shopify-appen

Last ned og installer Shopify-appen som er utviklet for operativsystemet på din enhet eller datamaskin:

Fra Shopify-appen kan du se hvordan butikken din gjør det, administrere bestillingene dine og oppdatere katalogen din. Varslinger forteller deg når en ny bestilling kommer inn, eller når noen nevner deg i en tidslinjekommentar. Du kan til og med innhente betalinger og opprette leveranser fra appen.

Relaterte koblinger: