Bruk av Shopify-app for iPhone og Android

Etter du har installert Shopify-appen, kan du logge på kontoen din og begynne å kjøre butikken fra mobilenheten din. Hvis du vil vite hvordan du utfører en oppgave i Shopify-appen, kan du søke etter oppgaven i Shopify Help Center og velge iPhone eller Android.

For å kunne sikre den beste opplevelsen må du sørge for at personalet har de tillatelsene de trenger og at programvaren er oppdatert.

I hele Shopify Help Center kan du velge instruksjoner for iPhone eller Android ved hjelp av knapper på siden dersom en oppgave kan gjøres fra mobilenheten med Shopify-appen.

Sider der hver seksjon gjelder for iPhone og Android har store knapper øverst som endrer innholdet for hele siden:

Shopify-app – sidenivåknapper

Sider der bare noen få seksjoner gjelder for iPhone og Android har mindre knapper overalt som bare endrer innholdet for denne delen:

Shopify-app – seksjonsnivåknapper

Personaltillatelser i Shopify-appen.

Personalet ditt kan logge seg på Shopify-appen med sin egen påloggingsinformasjon for Shopify. Hvis et personalmedlem har begrensede tillatelser, kan de bare vise de områdene i Shopify-appen de har tillatelser for. For eksempel, hvis de ikke har tillatelse til å vise Start-siden i Shopify-administrator, vises ikke Start-knappen i Shopify-appen.

For å kunne vise Bestillinger-skjermen trener personalet mer enn bare tillatelse til å vise Bestillinger-siden i Shopify-administrator. Følgende tillatelser kreves for å kunne vise Bestillinger-skjermen:

• Bestillinger
  • Produkter
  • Kunder.

Personalmedlemmer som ikke har de ovennevnte tillatelsene i Shopify-administrator vil ikke kunne vise Bestillinger-skjermen når de logger seg på Shopify-appen.

Sørg for at mobilprogramvaren din er oppdatert

Endre Shopify-appspråk

Shopify-mobilappen bruker enhetens foretrukne språk. Følgende språk støttes av Shopify-appen:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Spansk

Du kan endre det foretrukne språket i enhetens innstillinger.