Private apper

Private apper er bygget eksklusivt for Shopify-butikken din (i motsetning til offentlige apper, som er bygget for å fungere med mange butikker). Du kan bruke private apper til å legge til funksjoner i Shopify-administrator, få tilgang til butikkdata direkte gjennom Shopifys API-er, eller utvide nettbutikken til andre plattformer med Butikkfront-API.

Endre API-tillatelser til utstillingsvinduet for en privat app

Hvis den private appen din bruker utstillingsvindu-API, kan du endre hvilke områder i butikken appen din kan få tilgang til ved å endre appens tillatelser.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.

2. Klikk på Utvikle apper.

3. Klikk på navnet til appen som du vil endre tillatelsene til.

4. I butikkfront API-delen under utstillingsvindu-API-tillatelservelger du hvilke butikkopplysninger du vil at appen skal få tilgang til.

Fire tillatelser er satt som standard: Les produkter og samlinger, Les og endre kunder, Les og endre utsjekkingerog Les blogger og artikler.

1. Klikk på Lagre.

2. I du har gjort endringer i app-dialogen klikker du på Lagre.

Endre kontakt-e-postadressen for utviklere

Shopify bruker e-postadressen for utviklere til å kontakte utvikleren hvis det er et problem med den private appen, for eksempel når en API-endring vil kunne gjøre at den slutter å fungere. For å sikre at appen din fortsetter å fungere som forventet, bør du sørge for at denne e-postadressen er riktig og oppdatert.

Du kan endre eller oppdatere e-postadressen for utviklere i Shopify-administrator:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.

2. Klikk på Utvikle apper.

3. Klikk på navnet til appen du vil redigere.

4. Angi utviklerens e-postadresse i feltet Utviklerens nød-e-postadresse.

Slett en privat app

Du kan slette private apper som du ikke lenger har bruk for fra app-siden i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.

2. Klikk på Utvikle apper.

3. Klikk på søppelbøtteknappen ved siden av appen du vil slette.

Søppelbøtteknappen.