Tilpasse og redigere kassen

Du kan bruke redigeringsprogrammet for kassen til å tilpasse og administrere funksjonalitet og utseende på kassen på ett sted utenfor temaredigeringsprogrammet. Med redigeringsprogrammet for kassen kan du legge til kasseapper i kasseopplevelsen og tilpasse merkevarebygging i kassen.

For å tilpasse merkevarebyggingen i kassen kan du legge til merkevarens logo, legge til en bakgrunnsfarge eller et bilde, endre farger i kassen og endre skrifttype.

Du kan også installere kasseapper fra Shopify App Store, og deretter legge dem til i kassen med redigeringsprogrammet for kassen. Apputviklere og Shopify-partnere kan bygge apper slik at du kan legge til ytterligere funksjonalitet i kassen.

Du kan for eksempel installere en app for mersalg av varer, og legge dem til i bestillingssammendragområdet i kassen slik at kundene kan legge flere varer i handlekurven når de går til kassen.