Tilpasse kassen med apper

Du kan tilpasse kassen ved å legge til apper i kassen. Apputviklere og Shopify-partnere utvikler apper, og publiserer dem deretter i Shopify App Store. Du kan installere offentlig tilgjengelige kasseapper, opprette en tilpasset app sammen med en utvikler, eller leie inn en Shopify-partner.

Når du installerer en kasseapp i Shopify-administrator kan du legge den til i kassen ved hjelp av redigeringsprogrammet for kassen. Noen kasseapper kan bare legges til bestemte områder i kassen.

Apptilgjengelighet

Noen apper som tilpasser eller utvider kassen er tilgjengelige for bedrifter som abonnerer på Basic Shopify-abonnementet eller høyere. Tilgjengelige apper krever ikke bruk av redigeringsverktøyet for kassen, som er en kasseutvidelsesfunksjon som kun er tilgjengelig for Plus.

Apptype Basic Shopify-abonnementet eller høyere Shopify Plus
Apper bygget med webpiksel-apputvidelser
Apper bygget med etterkjøpsapputvidelser
Offentlige apper bygget med Shopify Functions
Tilpassede apper bygget med Shopify Functions
Apper bygget med grensesnittutvidelser for kassen

Finn ut mer om tilpasning av kassen med et ikke-Plus-abonnement.

Installer en app

Hvis du ønsker å legge til flere funksjoner i kassen bør du undersøke om det finnes noen apper som kan levere dem. Apputviklere og Shopify-partnere kan utvikle tilpassede apper for deg, eller du kan installere tredjepartsapper fra Shopify App Store.

Trinn:

1. Gå til Shopify App Store og søk etter en kasseapp som passer virksomheten.
  2. Klikk på Legg til app.
  3. Klikk på Installer app.

Legg til en installert app i kassen

Når du har installert appen, må du legge den til i kassen ved hjelp av redigeringsverktøyet for kassen. Noen apper kan bare legges til i bestemte områder av kassen. Det er en maksimumsgrense på tre apper per fremhevede område.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Velg kassesiden du vil legge til en app på i menylinjen øverst.
  4. Klikk på Legg til appblokk.
  5. Klikk på appen du vil legge til i kassen i seksjonen Tilgjengelige apper for denne siden. Appen plasseres automatisk i det anbefalte området i kassen.
  6. Klikk på Lagre.

Når du har lagt til en app i kassen, kan du flytte appen og legge den i ønsket område i kassen.

Flytt og plasser en app

Du kan flytte og plassere en app innenfor blokkene i det gjeldende kasseområdet. Noen apper kan bare plasseres til bestemte områder i kassen. De utilgjengelige områdene er nedtonet når du prøver å dra og slippe appen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Finn appen du vil flytte.
  4. Klikk og fra ⋮⋮-ikonet ved siden av en app og flytt appen til et annet område.
  5. Klikk på Lagre.

Konfigurer en app

Du kan tilpasse innstillingene i kasseappen. Hver app har unike innstillinger som kan tilpasses. Appinnstillingene defineres av utvikleren eller partneren som utvikler appen. Hvis du har ditt eget utviklingsteam, kan du spesifisere hvilke innstillinger du vil kunne tilpasse selv.

Hvis du for eksempel bruker en app som lar deg opprette et tilpasset banner kan du tilpasse bannerets tittel, beskrivelse og status.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Klikk på appen du vil konfigurere.
  4. Tilpasse innstillingene for appen.
  5. Klikk på Lagre.

Administrere appens adferdskontroller

Når du konfigurerer appen kan du også administrere atferdskontrollene for appen. Med disse kontrollene kan du gjøre følgende:

• tillate at appen blokkerer kassen
  • inkludere appen i hurtigkasser
    • utvid seksjoner automatisk for å vise appen

Avhengig av kasseappen du konfigurerer kan det hende noen av kontrollene ikke er tilgjengelige.

Tillat at en app blokkerer kassen

Du kan velge om en app skal kunne blokkere kassen og avvise en bestilling hvis kunden oppgir ufullstendig eller feil informasjon i appen.

Du har for eksempel en app som legger til en avmerkingsboks i kassen som kunden må merke av i. Hvis du tillater at denne appen kan blokkere kassen og kunden ikke merker av i avmerkingsboksen, avvises bestillingen automatisk.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Klikk på appen du vil konfigurere.
  4. Velg Tillat appen å blokkere kassen i seksjonen Kasseadferd i høyre sidefelt.
  5. Klikk på Tillat at appen kan blokkere kassen.
  6. Klikk på Lagre.

Inkluder en app i hurtigkassen

Du kan velge hvorvidt du vil inkludere en app i hurtigkasser, som Shop Pay. Du kan også tillate appen å tvinge lukkede seksjoner til å utvide seg automatisk i hurtigkasser.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Klikk på appen du vil konfigurere.
  4. Velg Inkluder appen i hurtigkasser i seksjonen Kasseadferd.
  5. Valgfritt: Velg Utvid automatisk seksjoner for å vise appen for å utvide lukkede seksjoner.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Valgfritt: For å forhåndsvise hvordan en hurtigkasse vises i butikken klikker du på kasseikonet øverst til høyre i redigeringsverktøyet for kassen.

Fjern en app

Du kan fjerne en app fra kassen. Hvis du vil fjerne en app fullstendig fra Shopify-administrator, må du avinstallere appen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av kassen du vil redigere i seksjonen Kassetilpasning.
  3. Klikk på appen du vil fjerne fra kassen.
  4. Klikk på Fjern app fra kassen.