Tilpasse kassestilen

Hvis du selger produktene dine med en nettbutikk, kan du tilpasse stilen til betalingssidene i redigeringsprogrammet for temaer. Legg til bedriftens logo, endre fargene eller velg en ny skrifttype for å få betalingssiden til å matche resten av butikken.

Selv om du kanskje vil legge til mye farge og interesse på betalingssidene dine, er det best å holde et enkelt design. Kundene dine bruker disse sidene til å angi frakt- og betalingsinformasjon, og du vil ikke distrahere dem eller gjøre informasjonen vanskelig å lese. Velg farger med høy kontrast og bilder som ikke tiltrekker seg oppmerksomhet fra ordene på siden.

Last opp et bakgrunnsbilde for banneret

Øverst på hver betalingsside vil butikknavnet ditt stå på et banner. Du kan endre bakgrunnsbildet på dette banneret. Velg et bilde som samsvarer med merkevaren din. For eksempel: Hvis du selger smykker, kan et bilde av fargerike perler være en god match. Bannerbilder ser best ut med en oppløsning på 1000 x 400 piksler.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I BANNER-seksjonen klikker du på Last opp bilde eller velger et bilde du allerede har lastet opp til biblioteket.

3. Klikk på Lagre.

Legg til en logo på betalingssiden

Du kan legge til butikklogoen på betalingssidene. Hvis du bruker et bannerbilde, vises logoen oppå denne. Du kan plassere logoen din til venstre, høyre eller i midten av bannerområdet på betalingssidene.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I logo-seksjonen klikker du på Last opp bilde eller velger et bilde du allerede har lastet opp til biblioteket.

3. Velg hvor logoen skal stå.

4. Velg en størrelse på logoen.

5. Klikk på Lagre.

Legge til et bakgrunnsbilde eller farge i hovedinnholdsområdet

Du kan legge til bakgrunnsbilde eller -farge i hovedinnholdsområdet på betalingssidene. Dette er området der kundene dine angir frakt- og betalingsinformasjon, så sørg for at feltene i bakgrunnen fremdeles er lesbare. Du kan ikke legge til både bakgrunnsbilde og farge.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I delen HOVEDINNHOLDSOMRÅDE legger du til bakgrunnsfarge eller et bilde.

• Hvis du legger til en farge, klikker du på boksen ved siden av bakgrunnsfargen for å åpne en fargevelger. Deretter velger du en farge eller angir en heksadesimal kode.

• Hvis du legger til et bilde, klikker du på Last opp bilde eller velger et bilde du allerede har lastet opp til biblioteket. Mindre bilder gjentas vertikalt og horisontalt i bakgrunnen som fliser.

1. Klikk på Lagre.

Endre fargen i skjemafeltene

Du kan endre fargen til feltene for å gjøre dem enten hvite eller gjennomsiktige. Du vil kanskje gjøre feltene gjennomsiktige, slik at du kan se bakgrunnsbildet gjennom de. Sørg for teksten i feltene er tydelig.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I Hovedområde for innhold-seksjonen klikker du på rullegardinmenyen Skjemafelt for å velge den fargen du ønsker.

3. Klikk på Lagre.

Legg til et bakgrunnsbilde eller en farge i bestillingssammendraget

Når en kunde klikker på Vis Bestillingssammendrag på en betalingsside, vil de se en liste over produktene de kjøper. Du kan legge til et bakgrunnsbilde eller en farge i bestillingssammendraget. Sørg for å forhåndsvise valgene dine for å sikre at du er fornøyd med måten bestillingssammendraget ser ut. Du kan klikke på Vis bestillingssammendrag i forhåndsvisningen i redigeringsprogrammet for temaer.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I bestillingsoversikt-seksjonen legger du til en bakgrunnsfarge eller et bilde.

• Hvis du legger til en farge, klikker du på boksen ved siden av bakgrunnsfargen for å åpne en fargevelger. Deretter velger du en farge eller angir en heksadesimal kode.

• Hvis du legger til et bilde, klikker du på Last opp bilde eller velger et bilde du allerede har lastet opp til biblioteket. Mindre bilder gjentas vertikalt og horisontalt i bakgrunnen som fliser.

1. Klikk på Lagre.

Endre eller fjern et bilde fra bestillingssiden

Du kan endre eller fjerne bildene du legger til på bestillingssiden.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. Under bildet du vil erstatte klikker du på Oppdater og laster opp et bilde eller velger et bilde fra biblioteket ditt.

3. Klikk på Lagre.

For å fjerne et bilde klikker du på Fjern under bildet. Dette sletter ikke bildet fra Shopify.

Legg til bildealternativtekst

Når du er fornøyd med bildene på betalingssiden, er det lurt å legge til bildealternativtekst. Denne teksten kan hjelpe med tilgjengelighet og søkemotoroptimalisering. Finn ut mer om optimalisering av søkemotorer.

Trinn:

1. Under et bilde klikker du på Oppdater og velger Rediger bilde.

2. Angi alternativ tekst for bildet. Velg en kort, beskrivende tittel for bildet.

3. Klikk på Lagre.

Endre skrifttypen på betalingssiden

Du kan velge fra en liste over skrifttyper for å tilpasse betalingssiden. Du kan ikke endre tekstfargen på betalingssiden.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I typografi-seksjonen klikker du på rullegardinmenyen Overskrifter eller Brødtekst-rullegardinmenyen og velger en skrifttype.

3. Klikk på Lagre.

Endre knapp og aksentfarger på betalingssiden

Du kan endre fargen på knapper, feilmeldinger og aksenter som koblinger på betalingssidene. Hvis du endrer fargene, må du sørge for at teksten er tydelig nok mot bakgrunnene i det viktigste innholdsområdet og i bestillingssammendraget.

Trinn:

1. I stil-seksjonen klikker du på Tilpass kasse for å åpne temaredigeringsprogrammet.

2. I farger-seksjonen klikker du på fargeboksen ved siden av aksenter, knapper eller feil for å åpne en fargevelger. Velg en farge eller angi en heksadesimal kode.