Aktivere eller deaktivere kundekontoer

Når du aktiverer kundekontoer, vil lagrer Shopify passordbeskyttet informasjon om en kundes identitet, bestillingshistorikk og aktuelle bestillingsstatus. Kundenes opplysninger, f.eks. adresseopplysninger, fylles ut automatisk fra den lagrede informasjonen i kassen. For å bruke kundekontoer må du ha Nettbutikk-salgskanalen.

Still inn kundens kontoinnstillinger

Du kan gjøre kundekontoer obligatoriske eller valgfrie, eller deaktivere dem. Ved opprettelse av konto sendes kunden videre til en egen side for kontooppretting. Husk at ved å kreve at kundene oppretter konto kan du minske salgskonvertering.

Slik redigerer du kundenes kontoinnstillinger:

  1. I delen Kundekontoer velger du et alternativ for kundekontoen:

  2. Klikk på Lagre for å bekrefte kundens kontoinnstillinger.

Hvis kundene er logget inn i kassen, kan de velge en av adressene de har brukt nylig. Alternativt kan de angi adressen sin manuelt. Kundene kan ikke velge hvilke fem adresser de ønsker å lagre.

Kasseskjemaet har også alternativet Lagre denne informasjonen til neste gang. Hvis en kunde velger Lagre denne informasjonen til neste gang i kassen, vil nettleseren lagre kontakt- og leveringsadressen kunden har lagt inn i butikken. Neste gang kunden bruker kassen, fyller nettleseren automatisk ut kontakt- og leveringsadressen. Shopify lagrer ikke informasjonen kunden har lagret. Informasjonen hurtigbufres av kundens nettleser. Etter ett år vil Shopify få nettleseren til å tømme informasjonen i kundens hurtigbuffer, forutsatt at kunden ikke har tømt hurtigbufferen innen den tid.

Er du klar til å begynne å selge med Shopify?

Prøv det gratis