Filtrere produkter med metafelter

Du kan filtrere produkter med metafeltene for produkter på siden Produktindeks i Shopify-administratoren.

Du kan bare bruke produkt-metafelt-definisjoner og -verdier for filtrering. Du kan maksimalt ha 50 definisjoner per produkt-metafelt-definisjon.

Før du starter

Du må gjennomføre følgende oppgaver før du kan aktivere filtrering av produkt-metafelter:

1. legg til metafelt-definisjoner
  2. legg til verdier for produkter eller varianter

Støttede typer metafelt-definisjoner

Du kan bruke følgende metafelt-definisjonstyper for filtrering av produkt-metafelter:

• Tekst med én linje eller Tekst med én linje (liste)
  • Produktreferanse eller Produktreferanse (liste)
  • Sann eller usann
  • Samlingsreferanse eller Samlingsreferanse (liste)
  • Sidereferanse eller Sidereferanse (liste)
  • Metaobjektreferanse eller Metaobjektreferanse (liste)

Aktiver filtrering av produkt-metafelter

Du må aktivere filtreringsinnstillingen i metafelt-definisjoner for å bruke en metafelt-definisjon på indekseringssiden Produkter.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Egendefinerte data i Shopify-administrator.
  2. Klikk på Produkter, avhengig av metafelt-definisjonen du ønsker å bruke til filtrering.
  3. Klikk på metafelt-definisjonen du ønsker å bruke for å filtrere.
  4. Aktiver Filtrer i produktindeksen i seksjonen Alternativer.
  5. Klikk på Lagre.

Filtrer produkt-metafelter

Når du har opprettet metafeltet og aktivert filtrering av metafelter, kan du filtrere produktene etter produktmetafelt på indekseringssiden Produkter.

Trinn:

1. Gå til Produkter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på søke- og filtreringsikonet.
  3. Klikk på Legg til filter +.
  4. Velg metafelt-definisjonen du ønsker å bruke for å filtrere produkter i seksjonen Metafelter.
  5. Valgfritt: Klikk på Lagre som for å lagre filtreringsvisningen. Gi filtervisningen et navn, og klikk på Lagre.