Løsninger på vanlige problemer med kunde-CSV

Hvis du har spørsmål om hvordan du laster opp en kunde-CSV-fil, kan du se om en løsning er oppført nedenfor. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sjekke listen over vanlige problemer med produkt-CSV-filen eller kontakte Shopify brukerstøtte.

Kan jeg importere kundekontoer fra den forrige nettbutikken til den nye Shopify-butikken min?

Siden kundekontoer som var koblet til den forrige nettbutikken ble konfigurert med et annet personvern enn Shopifys, kan du ikke importere kundenes passord. Kunde-CSV-filer oppretter en kontoplassholder under kundenes e-postadresser. Kundene må opprette nye passord hos Shopify.

Hvis du importerer en kundeliste til Shopify-butikken uten å invitere kundene til å opprette nye passord, kan ikke kunder på listen registrere kontoer ved hjelp av e-postene du importerte. Shopify tilbyr ingen offisielt støttede verktøy for å sende mange invitasjoner til kundene om å opprette nye passord for Shopify-butikken, men du kan finne tredjepartsløsninger i Shopify App Store.

Kan jeg importere bestillinger og penger brukt fra min forrige nettbutikk til Shopify-butikken min?

Nei, det er ikke mulig å importere kundedata til Shopify for bestillinger som er lagt inn og penger som er brukt på andre e-handelsplattformer. Shopify sporer bare hva kundene bestiller og bruker gjennom Shopify-butikken din.

Hvorfor får jeg feilkoden «land eller provins ikke gyldig»?

Land, stater og provinser representeres av spesifikke koder. Hvis en adresse ikke inkluderer de riktige kodene, vil den produsere en feil.

Landskoder finnes her, statskoder finnes herprovinskoder finnes her.