Metafeltbaserte kundesegmentfiltre

Hvis du har opprettet en kundemetafeltdefinisjon, kan metafeltet brukes som et filter. Kundesegmenter kan bare opprettes fra metafelter som bruker følgende datatyper:

• dato og klokkeslett
  • nummer
  • tekst
  • sann eller usann

Finn ut mer om metafelter.

Hvis du er utvikler kan du se utviklerdokumentasjonen for metafelter.

Operatører Hvilke operatører som er tilgjengelige avhenger av hvilken innholdstype som er brukt for metafeltet.

Dato og tid:

• De siste syv dagene: >= 7_days_ago
  • De siste 30 dagene: >= 30_days_ago
  • De siste 90 dagene: >= 90_days_ago
  • De siste 12 månedene: >= 12_months_ago
  • Nøyaktig på dato: =
  • På eller før dato: <=
  • På eller etter dato: >=
  • Mellom datoer: BETWEEN <date1> AND <date2>
Nummer:

• Er lik: =
  • Er ikke lik: !=
  • Større enn: >
  • Mindre enn: <
  • Mindre enn eller lik: <=
  • Større enn eller lik: >=
  • Mellom: BETWEEN
Tekst med definerte verdier:

• Inneholder: CONTAINS
  • Inneholder ikke: NOT CONTAINS
Tekst uten definerte verdier:

• Er lik: =
  • Er ikke lik: !=
Sann eller usann:

• Er lik: =
  • Er ikke lik: !=
Finnes eller finnes ikke:

• Eksisterer ikke: IS NULL
  • Eksisterer: IS NOT NULL
Verdier Verdiene som er tilgjengelige, hvis det er noen, avhenger av om verdiene er lagt til i metafeltet, eller om du bruker tredjepartsapper til å hente data inn i metafeltene. Det kan være at du må angi verdier manuelt.
Format Formatet på dataene som angis avhenger av hva som er satt opp i metafeltet.
Eksempel

Eksempel på poengsaldo:
customer.points_balance >= 100

Merknader
  • Filternavnet er basert på navnet til metafeltet. Koden er basert på navnefeltet og nøkkelen til metafeltet.
  • Noen vanlige brukstilfeller for bruk av metafelter for et kundesegment inkluderer poengsaldoer, lojalitet og belønninger og kundefødselsdager.