Legge et domene til i Shopify

Ved å legge til et domene blir det enklere å bygge merkevare og skape tillit til nettbutikken. Som standard er nettbutikken gitt en myshopify.com-URL-adresse da du registrerte deg for Shopify. Hvis du vil endre nettadressen som vises for kundene når de blar gjennom nettbutikken må du legge til et egendefinert domene, som www.example.com. Du kan legge til et domene i Shopify på følgende måter.

• Kjøp et domene gjennom Shopify – hvis du vil kjøpe et nytt domene, kan du kjøpe et domene gjennom Shopify for å forenkle konfigurasjonsprosessen. Hvis dette domenet er det første domenet du legger til i Shopify, konfigureres det automatisk til å være den nettadressen som vises for kundene. Hvis du allerede bruker et domene med butikken, omdirigeres automatisk det nye domenet til det primære domenet. Du administrerer alle domeneinnstillinger i Shopify-administrator. Finn ut mer om å administrere domeneinnstillinger.
  • Koble domenet til Shopify – Hvis du allerede eier et domene fra en tredjepartsleverandør, kan du koble domenet til nettbutikken. Du bruker fremdeles tredjepartsleverandøren av domener til å administrere domeneinnstillingene, betale for domenet og fornye det.
  • Overfør domenet til Shopify – Hvis du allerede eier et domene fra en tredjepartsleverandør, og du ønsker å administrere alle domeneinnstillinger fra Shopify-administrator, kan du overføre administrasjonen av domenet til Shopify. Når du har overført domenet til Shopify, trenger du ikke lenger å bruke tredjepartsleverandøren av domener der du opprinnelig kjøpte domenet.

Et underdomene er et delsett av rotdomenet som du legger til som et prefiks til domenet, som www. Du kan også legge til. et underdomene i Shopify på følgende måter:

Du kan legge til opptil 20 domener eller underdomener i Shopify-butikken, i tillegg til .myshopify.com-URL-adressen. Hvis butikken din har Shopify Plus-abonnementet, kan du legge til opptil 1000 domener eller underdomener. Når du legger til et domene til Shopify, uansett metode, opprettes det automatisk et gratis nytt TLS-sertifikat. Finn ut mer om å aktivere sikre tilkoblinger til Shopify-butikken.

I denne delen